Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Pzerwa konserwacyjana

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Pzerwa konserwacyjana

Przepraszam bardzo czy wy nas tzn.graczy uwarzcie za idiotów ??
    Po za kilkoma graczami co za kasę piszą idiotyczne posty i w... innych graczy,tych co mają problemy i piszą o tym na forum gry.Teraz dajecie nędzną jak nędzną formę odszkodowania za wasze błędy z dnia dzisiejszego/wczorajszego.Cały kosz jaa i co ja mam zrobić z tym koszem?
    15x miecznik brąz stoi bo konserwacja
    stoją miecznicy stal tartaki egzo stoi prawie wszystko a w zamian jeden kosz egzo za przeproszeniem czemu nie ma tam opcji odrzuć ??Mam ochotę walnąć kogoś tym koszem po mordzie by się obudził ;/
    Straty w moim przypadku policzcie se sami.
    Co do wyliczeń nie wszyscy mają dostęp do neta/konta przez 24 godziny na dobę.
    15x miecznik brąz
    6x miecznik stal
    7x rzeźnik
    12x łowca
    3x manu
    kop węgla jak są to działają nie jestem w stanie powiedzieć ile i w jakim okresie straciłem
    6x tartak egzo
    smolarze 17 wszystko stało nawet handel ofki wycofać bo wszystko zginie,a w zamian jeden koszyk bb chyba was tam coś .................................................. ..............hehe i ja tam byłem miód i wino piłem a gracze a po co nam problemy zapłacili i wypad.

Osadnik Awatar Miesiączka
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja tylko wszedłem i już mi się gra zatrzymała

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Osadnik Awatar Judosław
    Serwer
    Złota Góra
    coś strasznego.. sypie błędami źle, próbują błędy naprawić też źle! Bo przecież robią przerwę konserwacyjna.. Idźcie z rodzina na spacer, z kolegami na piwo. TO JEST TYLKO GRA.. Mnie też doprowadzają do szewskiej pasji te zawieszenia gry (po przerwie jeszcze mi się nie zdarzyła)

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jud nogi od chodzenia bolą to siedzę za kompem i umilam sobie życie,czasem znajomym podsyłam za free surki by mieli lepiej niż ja.Ale co ty wiesz o graniu no tak SMSY nawijasz 100 dziennie tez hobby i ja tego nie ganię sorka temat nie do Ciebie i podobnych był.Poproszę o wypowiedź w tym temacie tylko zainteresowanych w sprawie a takim kolegom jak Judosław podziękujmy podczas PVP jak Będzie i kilku mu podobnych.Cze jak by co zem jest zainteresowany współpracą na Nowej Ziemi ze zwalczaniem wazeliniarzy wazelinie stanowczo nie!!!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    gram od prawie początku na tym serwie i jeśli gracie tu to z góry możecie założyć tego typu problemy, zastoje, straty, ....

Inne podejście jest jeszcze bardziej szkodliwe dla własnego zdrowia.

Pisanie tu skarg i zażaleń nauczyło mnie po wielu wypowiedziach Xaara i Modów że nikt kto miałby wpływ na grę nie czyta tego forum więc nie ma sensu się spinać.

Niestety trzeba przywyknąć do problemów "ustrojowych" tego systemu i mieć nadzieje że kiedyś będzie lepiej.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    kolega poruszył bardzo pozytywny temat z cyklu "komu co staneło w czasie konserwy" , proszę piszcie bracia pożalmy się wszyscy

Uprawnienia umieszczania postów