Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Problem z czymkolwiek!!!

Początkujący Osadnik Awatar lolekaskakoll
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problem z czymkolwiek!!!

Powiem tak, niby zalogować się mogę i niby mi wyspę wyświetla, ale czatu gildii to już nie łaska, już nie mówiąc o tym, że nie widzę kto jest zalogowany!!! Ale to wszystko to problem poboczny. Otóż jestem sobie zalogowany, powiedzmy, że rozpoczynam jakąś przygodę, albo daję sobie 25 rekrutów do stworzenia i nagle koniec, gra się zawiesza i nic nie mogę zrobić oprócz kliknięcia "odśwież" w przeglądarce, to mi odświeży na 3 minuty, a potem dalej to samo Jestem wściekły, bo przy takim rozwoju sprawy nie ma mowy o jakiejkolwiek przyjemności z gry, że już nie wspomnę o kasie jaką wpakowałem na diamenty!!!! Zróbcie coś z tym, bo się nie da grać!!!

Osadnik Awatar maniemar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zaczyna mnie to nudzi non stop problemy są, jak nie jedno to drugie są

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    sprubój napisać do suportu,tam powinni Ci pomóż))

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    na problem z czatem gildii pomaga aktualizacja notatki o sobie w gildii. co do problemów z odświeżaniem... być może nie masz najnowszej wersji flasha / przeglądarki?

Osadnik Awatar lukasollo
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie nie, ja mam ten sam problem z tym zawieszaniem się gry. To nie problem flasha bo to jest bardzo nieregularne, raz wystarczy jedno odświeżenie a potem da się grać już do końca a czasami trzeba odświeżać grę co 5 minut, nie mam pojęcia o co tu chodzi.

Uprawnienia umieszczania postów