Zobacz wyniki ankiety: Przydatna informacja ?

Głosujących
12. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

11 91.67%
  • Nie

1 8.33%
  • Nie mam zdania

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Transport wojska po za generałem

Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Transport wojska po za generałem

Jak wiecie jeżeli przed zakończeniem przygody nie przydzielimy wojska do generał to ono wraca samo dłuższa trasą, przy czym w menu gwiazdy(na swojej wyspie) jest to zasygnalizowane ale już nie ma tam informacji ile i w jakie liczbie wojsko wraca w ten sposób.

Może pojawiła się właśnie tam taka informacja jaka jest przy generała wędrujących po wskazaniu na konkretnego ?
    Ostatnio edytowane przez WuDwaKa ; 04.12.2012 o 16:53

Acoma
    Wystarczy kliknąć na obóz. Informacja o stanie armii która przetrwała starcie się ukaże.

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    mysle ze by sie przydalo bo sam czesto nie wiem co mi wraca i co ile czego konkretnie zaczac dorabiac

Acoma
    Potrzymaj chwilę kursor na ikonie generała po kliknięciu na gwiazdkę - pokaże się podgląd armii danego generała.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    acoma generała tak, ale chodzi o wojsko wracające z przygody bez generała (ikonka transport wojsk) - tam się pokazuje jedynie za ile czasu wrócą, ale nie wiadomo co
    a takich ikonek mozna mieć w gwieździe kilka - bo wraca wojo z różnych przygód

Acoma
    Na serwerze testowym jest identyczna sytuacja - odnośnie informacji o generale i jego wojsku. Tu nie gram za często na przygodach.

Uprawnienia umieszczania postów