Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wprowadzeniem udogodnienia

Głosujących
41. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, jak najbardziej jestem ZA

28 68.29%
  • Nie, jest dobrze jak jest

10 24.39%
  • Nie mam zdania/ Róbcie jak chcecie

3 7.32%
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Doładowanie kopalń

Początkujący Osadnik Awatar PROROK89
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    to twoje zdanie i nie będe się wykłucał będzie co będzie a gry mnie nie ucz bo to zabawa a ty przeżywasz to jak bym miał cię okraść z czegoś przejdzie to przejdzie nie to nie na naszym serwie mamy prawo proponować wszystko i nic a będzie co będzie bo każdy serwer jest inny to że wy macie nieograniczona ilosc np geologów to nie znaczy ze my mamy być gorsi i nie dostać coś w zamian a czy to będzie coś na wzór mojego pomysłu czy kogoś innego nie powinno was obchodzić i skończyłem bo to bezsensowna rozmowa kazdy ma swoją racje.

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez PROROK89 Zobacz posta
    to twoje zdanie i nie będe się wykłucał będzie co będzie a gry mnie nie ucz bo to zabawa a ty przeżywasz to jak bym miał cię okraść z czegoś przejdzie to przejdzie nie to nie na naszym serwie mamy prawo proponować wszystko i nic a będzie co będzie bo każdy serwer jest inny to że wy macie nieograniczona ilosc np geologów to nie znaczy ze my mamy być gorsi i nie dostać coś w zamian a czy to będzie coś na wzór mojego pomysłu czy kogoś innego nie powinno was obchodzić i skończyłem bo to bezsensowna rozmowa kazdy ma swoją racje.
    Hehe ja nic nie przezywam tylko daje ci racjonalne wyliczenia mozliwe do sprawdzenia i opieram swoja RACJE na tych wyliczeniach a ty na czym swoja opierasz?
    "nie będe się wykłucał będzie co będzie" te stwierdzenie to mnie rozwalilo to tak jakbys wymyslil pomysl ze od dzis 2+2=8 zapodal na forum ankiete i jak ktos ci mowi ze nie 8 tylko 4 to "nie będe się wykłucał będzie co będzie"
    Dotego ci powiem ze ja na tym nic nie strace straca ci od ktorych sie rude kupuje i straci wartosc rowniez moneta bo wiele osob (w tym i pewnie ja)na twoim pomysle spokojnie utrzyma 8 niewyczerpalnych kopalni zlota a co za tym idzie kilka piecy i mennic na lev 5 i bedzie bic na potege monety.Do tego pisalem ze kazdy zaczynal od 0 i nie mial surowcow,a kopalnie walily mu sie nonstop (w tym ja, i wcale w zaden sposob sie gorszy nie czulem). A obchodzi mnie to dlatego ze ja w ta gre gram,umiesciles to na forum dales ankiete.Jak juz ktos sie wypowie o tym negatywnie to juz ma to go nie obchodzic i najlepiej sie nie wypowiadac tak?
    Masz konkretne przyklady, wyliczenia ale nadal nie umiesz przyznac ze ten pomysl nie ma sensu to swiadczy tylko o tobie.Jesli ktos wymysla dobre pomysly,potrafi udowodnic swoje racje to wierz mi moze zdanie czyjes zmienic.Jest tu kilka pomyslow na forum ktore naprawde zasluguja na to by je wprowadzic niestety twoj nie jest jednym z nich
    Ostatnio edytowane przez Draxopix ; 05.12.2012 o 01:21

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    a możesz powiedzieć dokładnie gdzie ta ikona doładowania się znajduje?

Acoma
    Szukaj u kupca -> Zasoby -> Omniziarno

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jeśli już, to tylko połowę by mógł odnaleźć , czyli doładować danego złoża, albo nawet tylko 33%, tak, aby po dobie i tak kopalnia padła, bo BB się bo nie bedzie po prostu opłacało")

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów