Witam zrobilem z tego zadania misje STAJNIE KONNICA i powinna sie otworzyc misja taktyk ale nie , przeskoczylo na BRAK PSZENICY DLA KONI
myslale pogram troche i sie otworzy . moj level 26 a to zadanie jest z 23
z gory dzieki za pomoc pozdro
Witam zrobilem z tego zadania misje STAJNIE KONNICA i powinna sie otworzyc misja taktyk ale nie , przeskoczylo na BRAK PSZENICY DLA KONI
myslale pogram troche i sie otworzy . moj level 26 a to zadanie jest z 23
z gory dzieki za pomoc pozdro
Mam dokładnie ten sam problem. Jestem na 24 poziomie a zadanie jest dla poziomu 23. Teraz nie mam pojęcia czy uda mi się je zaliczyć i otrzymać "ulepszony zaciąg", czy może już przepadło...
Dokładnie mam tą samą sytuacje jestem na 27lvl i wykonane zadania oprócz taktyka.... Wisi to zadanie a tak mógłby już dawno być wykonane. Zgłaszał ktoś to na Support ?
Wiele osób ma problem z zablokowanymi zadaniami przez zbyt wysoki lvl. Już były takie tematy. Wydaje mi się, że xaar się wypowiadał w tej sprawie w którym z nich (zdaje się, że zostało to już przez niego zgłoszone dalej). Nie wiem natomiast, czy support może tutaj coś pomóc, gdyż to nie jest chyba błąd, tylko takie jest założenie gry (że zadania mają ograniczenia od dołu i od góry). Sama przez to zadanie tkwię na 23. poziomie produkując konnicę, która w tej chwili nie jest mi potrzebna i nie mogę robić innych zadań dających dużo punktów ani dalej podbijać wyspy, żeby nie przeskoczyć na następny poziom i nie zablokować sobie kolejnego zadania. Te zadania są problematyczne, gdyż jest to łańcuszek zadań, które można odblokowac tylko na jednym levelu (jest oznaczenie 23-23), a dość długo się je robi, więc hamują wszystko inne.
Podobnie miałem ja , tylko okno zadań pojawiło mi się gdy miałęm 26 poziom , już w tedy miałem owe zadanie zablokowane , teraz gdy mam 30 poziom zaczyna mi to przezkadzac , co mogę zrobić ?