Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: znikające wojsko

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

znikające wojsko

to i ja dołożę swój problem niby niedużo ale zawsze to coś
    wysłałem na przygodę "łowca nagród" 100 konnych
    według poradnika ostatni obóz atakowałem 77 konnymi
    misja się skończyła generał wrócił z 77 konnymi
    pokazuje mi tej chwili, że mam generałów pustych, 77 konnych bez przydziału
    gdy najadę na główkę "ludność" pokazuje 77 konnych bez przydziału i 23 przydzielonych chociaż nigdzie ich nie ma
    niech ktoś coś podpowie gdzie oni są

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Gdybyś ,zamiast wpadać w panikę i zakładać nowy temat ,użył opcji - szukaj- na pewno sam byś prędzej znalazł odpowiedź.
    A jeśli chcesz malej podpowiedzi,to zajrzyj do menu-gwiazdy- i zobacz ,czy nie pojawiła się tam jakaś nowa ikonka.Reszty się domyśl.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Również mnie spotkała przykra niespodzianka znikło mi wojsko z koszar 954 sztuki .wysłałem wojsko na przygodę po jej ukończeniu i powrocie okazało się że mam tylko tyle wojska ile ocalało z przygody . Pozostawione w koszarach jednostki wyparowały.Z cennych jednostek 45 puszkarzy ,79 elitarnych żołnierzy ,300 kuszników, 100 żołnierzy,104 konnych w sumie z innymi 954.O tyle różni się liczba oddziałów od liczby oddziałów przydzielonych ,od 29 listopada support milczy i zero odpowiedzi.wojsko odbudowuje bo nie ma co liczyć na zwrot od kogoś kto ignoruje graczy , ale pozostaje problem duchów tych zaginionych wojaków .Duchy te zajmują miejsce w populacji i mogę zrobić wojska o 954 mniej niż normalnie a to już jest utrudnieniem.po za tym jak wszystkim zdarzało się znikające towary np kupuje 4 papugi i przelatują do gwiazdy a w gwieździe 3.wystawiony towar na handel znika i brak śladu po nim w historii ale to szczegóły może przykre ale takie które można było wytrzymać ale ten numer ze znikającym wojskiem to już przesada.Szkoda że spotkało mnie to dopiero na 49 lvl bo gdyby zdażyło się dużo wczesniej dawno bym w to coś co UBISOFT nazywa grą nie grał. a może UBIJSOFT powinni się nazywać?

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wojsko nie przydzielone do generałów wraca 1h30minut.

Pozdrawiam i zamykam
    Mod Zakrecony

Uprawnienia umieszczania postów