Zobacz wyniki ankiety: Czy dodać ikonę wyburzania do innych budynków?

Głosujących
11. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak - do wszystkich

5 45.45%
  • do studni

1 9.09%
  • do kopalń

1 9.09%
  • pozostawić bez zmian

5 45.45%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Ikona wyburzania z poziomu konkretnego budynku

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Ikona wyburzania z poziomu konkretnego budynku

Wchodząc na pole pszenicy jest "bomba" do jego wyburzenia - rozwiązanie praktyczne i wydawałoby się oczywiste. Dlatego nie mogę zrozumieć, dlaczego takiej ikony nie ma także na studniach i mniejszych kopalniach. Osobiście wyburzam je tuż przed zawaleniem, aby odzyskać trochę surowców na postawienie nowej. Ciągłe wyszukiwanie ikonki wyburzania jest irytujące. Co Wy na to?

Osadnik Awatar rycha86
    Serwer
    Nowy Świat
    kiedyś tak było !! ale zmienili

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zarowno studnie jak i kopalnie sa budynkami produkcyjnymi, wiec podobnie jak inne budynki tej ikonki nie maja.

Pole nie jest budynkiem produkcyjnym tylko obiektem terenowym, podobnie jak np mury ozdobne czy posągi.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Wiesz gdzie ja mam czy to jest budynek produkcyjny, czy też obiekt terenowy? ;-) Tu nie chodzi o klasyfikację, tylko o funkcjonalność :-)

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A po co komu burzyć pola. Jak się wyeksploatuje to od razu możesz budować nowe na jego miejscu. A jak nie chcesz to zostawiasz i olewasz, a jak planujesz na dłuższą metę nic tam nie budować to 5 minut cie nie zbawi na burzenie pustych kwadratów. Nie wiem gdzie widzisz problem...

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    W tym, że ja akurat wyburzam. I nie tylko pola. Widzisz w tym jakiś problem? A w tym aby taka ikona była? Jeśli jest a nie chcesz, to z niej nie skorzystasz i tyle. Jeśli jej nie ma, a ja chce skorzystać, to już problem jest, zgadza się?

Acoma
    Piotru70, problem jest w tym, że często złoże kamienia, czy marmuru się kończy lub jest blisko całkowitego wykończenia, a trzeba z różnych powodów wyłączyć kompa i następne podejście do niego może być dopiero za kilka dni.
    I co zrobisz? Zawalisz sprawy w realu, tylko po to, aby pilnować wysłania geologów?

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Singularis Zobacz posta
    W tym, że ja akurat wyburzam. I nie tylko pola. Widzisz w tym jakiś problem? A w tym aby taka ikona była? Jeśli jest a nie chcesz, to z niej nie skorzystasz i tyle. Jeśli jej nie ma, a ja chce skorzystać, to już problem jest, zgadza się?
    Wyburzanie było z poziomu budynku, ale zostało to zmienione, a skoro zostało zmienione to znaczy że deweloperzy uznali to za lepsze rozwiązanie. Propozycja nie ma raczej szans.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Acoma
    Ale walczyć o ulepszenia zawsze warto.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    To również może świadczyć o tym, że nie zapytali o zdanie graczy, nie pomyśleli i zwyczajnie się pomylili.

Uprawnienia umieszczania postów