Witam,
już od 2-3 tygodni wyskakuje mi ukończone zadanie, które jak widać na załączonym zdjęciu, jest nie do zamknięcia. Za każdym razem, jak odpalam grę, wyskakuje jako ukończone i tak w kółko. HELP!
Witam,
już od 2-3 tygodni wyskakuje mi ukończone zadanie, które jak widać na załączonym zdjęciu, jest nie do zamknięcia. Za każdym razem, jak odpalam grę, wyskakuje jako ukończone i tak w kółko. HELP!
Większość osób które miało to zadanie ma ten problem, wystarczy poszukać na forum.
Obecnie nikt nic na to nie poradzi, trzeba poczekać aż to fix'ną
witam.
u mnie podobnie nie zalicza mi wykonanych zadań. masakra
Nie tylko tobie nie zalicza niektorych zadan bo mnie tez a zwlaszcza tego co jest skan u gory!!!
bo jesli chodzi o reszte (niektóre misje) to jest prosta rzecz brak miejsca w magazynie na czesc nagrody za nie
mam problem z zadaniem nowe materialy budowlane mam 29 poziom a na zadaniu dalej widnieje klodka reszta w tym zadaniu jest zaliczona prosze o pomoc. ani drobiu a ni ryby w tym zadaniu nie zalicza mi zadania wedlina a wszystko inne w tym zadaniu jest zaliczone poziom mam 29 prosze o pomoc
mam miejsce w magazynie i dalej nic.... np. mam mieć w posiadaniu 100 szt ryb , mam je - pasek jest zielony niby ok a zaliczyć nie chce WRRRR..........
gra przestaje być przyjemna... buuuuu........ ;(
Witam,
Mam to samo, zadania nie da się ukończyć
Witam mam problem z misją odnośnie pierwszej przygody łuki nie moge jej skończyć a nie mogę zakupic drugiej by wypełnić misje co mam zrobić pozdrawiam i czekam na odpowiedź
bo to jest oczekujące Sami ^^