skozystałem z kodu na ta przygode i po zniszczeniu wszystkich obozow misja nie zakonczyła sie
skozystałem z kodu na ta przygode i po zniszczeniu wszystkich obozow misja nie zakonczyła sie
A gdybyś skorzystał z opcji- szukaj -na forum ,zamiast zakładać nowy temat to pewnie sam byś znalazł odpowiedź.
Aby zakończyć przygodę wystarczy tylko,będąc na wyspie przygody zajrzeć w menu wykrzyknika i zobaczyć ,co tam ciekawego widać w zadaniach.
Temat wałkowany wiele razy i dalej się pojawia z uporem maniaka"...
no i przygoda sie skończyła obozy zniszczone i dupa zadanie niezaliczone -------- dzieki za taki kod
Musisz zatwierdzić zadania na przygodzie w wykrzykniku.
jak się nie klika "zakończ" (które jest w wykrzykniku wskazywanym przez taką wielką migająca strzałkę) to tak się ma :/
po co kończyć przygodę, lepiej czekać aż czas upłynie...
ale wy jestescie ciezkimi ludzmi robiłem co mogłem klikajac w ten duzy wykrzyknik tez wszedzie co mogłem zrobic to tylko anulowac zadanie!! a ty mondek czy jak tam cie zwał to sie wyrazaj bo zalatuje od ciebie wazelina
Hehe i jak zwykle ogar jakis sie trafi co to nie umie zrobic prostej rzeczy a pretensje ma do kogos innego
Do tego to nie "mondek" jak piszesz tylko Mundek ale co tam tego pewnie tez nie widac i powinien zmienic nick by do ciebie sie dopasowac
kleszczu1984 to ci napiszę, skoro sam znaleźć nie umiesz. zawartośćwykrzyknika jest trochę inna zależnie od tego czy jesteś na swojej wyspie czy na przygodzie.
Jeśli jesteś na przygodzie to amsz 2 grupy zadań: aktywne rpzygody, która cię tak do końca nie obchodzi, oraz zadania główne. i właśnie w zadaniach głównych masz zadania związane z przygodą, któe trzeba osobiście zakańczać po ich wykonaniu.
Przycisk anuluj, o którym piszesz powyżej jest w menu "aktywne przygody".
Wystarczy odrobina spostrzegawczości - wszystko jest opisane po polsku, i jest regularnie wałkowane zarówno na pomocy na każdym serwerze, jak i w poradniku / FAQ dotyczącym wykonywania przygód.
Jak mnie zwał ,tak mnie zwał.Czym ode mnie zalatuje ,to też moja sprawa.
A tobie zaś radze ,byś siemię konopne spożywał.
Bo w konopiach oleum się znajduje, przez co i w głowie jedzącemu go przybywa.
Radziłbym też podciągnąć się w tajemnej sztuce, zwanej interpunkcją.
I wierz mi ,tylko "wybitne orły" nie potrafią poradzić sobie z zakończeniem przygody ,mimo okazywania im pomocy przez innych graczy.
Jak widzę, to było dla ciebie zbyt skomplikowane.
Ostatnio edytowane przez Mundek_May ; 04.12.2012 o 21:12