3 systemy 3 komputery logowanie na moje konto udane ale gra niemozliwa. to sprawa kont czyli po stronie gry
3 systemy 3 komputery logowanie na moje konto udane ale gra niemozliwa. to sprawa kont czyli po stronie gry
jedno i drugie lub albo jedno albo drugie![]()
Również nie mogę się zalogować ( wejść do gry ) od soboty.Myślałem że kompem coś nie tak, próbowałem również starsze wersje flasha i różne przeglądarki ale nic nie pomogło.Mam szaro-niebieski ekran i gra się nie wczytuje ba,nawet sformatowałem dysk...dziś odpaliłem na innym kompie i mam to samo.Wyczytałem że tak się dzieje w zadaniach jak się zrobi 50 lvl i zadanie elita.Także panowie z BB w bardzo nieładny sposób pozbyli sie starej gwardii a tym samym oczyścili serwer ....
mamutos mam to samo. ciekawe co nam Panie i Panowie z BB w ramach "przeprosin" zafunduja? nowe konto i premie 500 kamienia na start? ale zbieznosc daty (sobota) pozwala perzypuszczac ze t cos innego niz zadanie elita...
Ostatnio edytowane przez Musashi ; 03.12.2012 o 12:31
Loguje sie, ale po naciśnięciu opcji graj - biały ekran.
Dodam tylko, że sprawdzane na 3 różnych komputerach, różnych przeglądarkach itp.
rano udało się wejść, ale teraz 12.01 czasu Warszawskiego - lipa , po prawidłowym zalogowaniu i kliknięciu gra pojawia się biała strona![]()
etap logowania super pozniej naciskam GRAJ, otwiera sie nowe okno i nic nie wczytuje.znowu problem z serwerem, nikogo nie obchodzi chyba że to jest bardzo denerwujące, zróbcie coś z tym....................tylko szybko
ja tez tak mam zaczolem wczoraj przygode i pewnie mi przepadnie![]()
Tragedia co się dzieje z tym logowaniem... Takie wydarzenia niezmiernie "zachęcają" do wydawania pieniędzy na tą grę...
Też tak mam i nie kmnie o Co chodzi, może ze strony BB ktoś nam powie o co chodzi? Dlaczego nie ładuje się gra jest tylko "pusty" link?