Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Co z tą grą???

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Co z tą grą???

Pytam kiedy zostanie uruchomiona gra?
    To skandal i żenada co robi się z nas graczy!!!

Od wczoraj nie mogę się zalogować!!! czyżby to była zemsta admina za obsmarowanie na forum?

Wpakowałem niemałe pieniadze w tą grę i najwyższa pora z tym skończyć , więcej ode mnie i przypuszczam od innych graczy również nie zobaczycie nawet złamanego grosza

Moje gratulacje , a może kondolencje z powodu zniszczenia takiej gry
    Róbcie tak dalej a po Was słuch wszelki zaginie pomimo tego że reklamujecie tą grę wszędzie, uwierzcie mi że będę waszą żywą antyreklamą na wszystkich forach na jakich czynnie uczestniczę

Robicie sobie żarty na całego z graczy , a panowie programiści są niewykwalifikowani i nie powinni w ogóle zabierać się za coś czego zrobić nie potrafią!!! ; każdy informatyk z prawdziwego zdarzenia lepiej by zadbał o tą grę niż ta banda niedouków pierdzących w stołki

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Krasnolubek, bardzo proszę nieco dokładniej opisać problem występujący na koncie (wysłałem Ci już Prywatną Wiadomość, no ale tutaj też zapytam) - czy to tzw. "niebieski ekran"? Jeśli tak, to screen pokazujący to co widzisz po wejściu do gry by bardzo pomógł.

Uprawnienia umieszczania postów