Mam problem dotyczący misji Wyspa Piratów ciągle mnie wyrzuca z gry a mam ja rozpoczętą.
Mam problem dotyczący misji Wyspa Piratów ciągle mnie wyrzuca z gry a mam ja rozpoczętą.
Witam ukonczylem kilka minut temu misje Elita i dokladnie jest tylko niebieski ekran... wiec to napewno problem z tym zadaniem... troche za duzo bledow w tych zadaniach ech
gra nie dziala
Kiedy bedzie to naprawione?
Ostatnio edytowane przez DZOOZEF ; 30.11.2012 o 00:10
Jak czytam takie tematy to az strach sie dalej angażowac w to .... tu powinno być niecenzuralne słowo..
Jestem narazie w polowie gry (38) ale juz sie mocno zastanawiam czy nie olać tej gry, bo im dluzej w tym tkwisz tym większy żal.....
Niepodoba mi się podejscie do nas klijentow i pewnie nie wiele osob zapoznalo zie z regulaminem urzytkowania w ktorym jedno zdanie sprowadza nas urzytkownikow bardzo nisko...cytuje
Czyli zero odpowiedzialnosci a zarzywacie na własne ryzyko. Właśnie leciała kolejna reklama gry w TV i znowu sie przekonuję że reklamy kłamia. Dlaczego firma nie powie co czeka potencjalnego gracza?? I mam wrażenie ze tak naprawde mało to kogo obchodzi co my - gracze myślimy, piszcie sobie piszcie a my i tak mamy się swietnie...UBI.COM NIE UDZIELA GWARANCJI, ŻE WSZELKIE USŁUGI BĘDĄ ŚWIADCZONE W SPOSÓB NIEPRZERWANY, NA CZAS, BEZPIECZNY BĄDŹ POZBAWIONY BŁĘDÓW.
KONTAKT W SPRAWIE USŁUG: gzegorz.szabla@ubisoft.com
pozdr.
DZOOZEF witaj w klubie uszczęśliwionych 50 leveliJa od soboty tak mam
![]()
Ha ha zabawne xaar idź rowy kopać na tym może się znasz. Bo to co tu wyprawiacie to poniżej normy, ja mam zamiar taką robić reklamę tej grze ze padniecie. Ten polski support jest najgorszy jaki widziałem. Wyznaję zasadę nie znam się nie robię tego a tu co ? napiszą ci łaskawie po 10 dniach pracujemy nad tym to równie dobrze xaar odpiszcie pocałuj się w d... bo na 1 wychodzi dziwne ze wszystkie inne gry śmigają ładnie a tso to gorzej niż nie powiem jak.
mialem zalozyc wlasny temat ale skoro juz sie pojawil podobny to odpowiem tutaj
to co sie tu dzieje to jest dokladnie to co sugeruje temat postu. Wyglada na to ze naleze do grona szczesliwcow ktorzy nie sa co chwile wywalani z gry a jedynie z rzadka. Tylko 1 raz nieudalo mi sie zalogowac przez 4h do gry az wkoncu musiale sie poddac i oczywiscie wszystko co mialem zrobic tego dnia przepadlo. I tak jak napisalem jestem szczesliwcem bo tylko jeden dzien jestem w plecy. Ale teraz moje pytanie brzmi: czy zadoscuczynienie w postaci omniziarna i doladowania marmuru faktycznie cokolwiek rekompensuje? Nie mowie tu tylko o sobie, ale o wszystkich graczach ktorzy maja z tym problem nie jeden czy dwa dni ale nawet tydzien. Dla mnie osobiscie to jest nic innego jak zal.
A co tu jest winien BB_xaar? Podziwiam go i MOD_Zakręconego, że jeszcze chcą "nadstawiać karku" za grę, która się sypie/posypała (niepotrzebne skreślić). Chłopki sami próbują się czegoś dowiedzieć i w miarę możności odpowiedzieć na zarzuty.
To, że gra pada/padła (niepotrzebne skreślić) to jest wina UBISOFT a nie BB_xaar'a.
Jeśli wasze narzekania nie dają tu na forum efektu, próbujcie pisać na oficjalnym forum ubisoftu: http://forums.ubi.com/forum.php
stan widać za krótko grasz w tą grę, bo ja mam dosyć błędów niedomówień. Xaar czy nie on jest członkiem supportu. I oni odpowiadają za działanie gry i biorą za to kasę. Nie jak modzi co są za free. Ubi daje kasę supportowi a skoro nie mają specjalisty polecam zmianę pracowników.
Sprawdź Mariusz, że tak jak i Ty gram w tę grę od kwietnia, też mam czasami problemy z logowaniem i nie wszystko "śmiga" tak jak powinno. Nie wiem, czy BB_Xaar jest członkiem suportu, czy nie. Wiem tylko, że nie ma On żadnego wpływu na zaistniałą sytuację. Jest w nieciekawej roli, roli tego który bierze na klatę naszą frustrację.
PS. I nie bronię Go dlatego, że jestem wazeliniarz, czy też, że oczekuję na jakąś specjalną gratyfikację od niego. Po prostu podchodzę do problemu spokojnie.
witam LSI26!!
udalo mi sie skontaktowac z jednym z moich znajomych w grze ktorzy jeszcze graja i faktycznie blad ktory mnie sie przytrafil jest inny niz twoj - jak wczoraj mnie informowales to twoi znajomi moga wejsc na wyspe i robic buffy u mnie jest inaczej kazdy kto probuje wejsc na moja wyspe jest wyrzucany z gry
pozdrawiam