Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Nie daje się wejść do gry - jest tylko jeden sposób nacisku

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wersja 11.5.502.110

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Odinstalowałem flasha, zainstalowałem starsza wersje 10.3.183.43 a problem jak był tak jest

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    U mnie też wersja 11.5.502.110.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    A mnie ciekawi kiedy mój problem z "błedem i uszkodzonym serwerem w moim obszarze " zostanie NAPRAWIONY!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo kpina i żenada to mało powiedziane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!Szlag już trafia od tego cyrku z logowaniami, z błędami , uszkodzonymi serwerami i cholera wie z czym jeszcze w przyszłości o ile takową ta gra posiada!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Czyli rozumiem ze problem nie zostanie rozwiązany a my możemy zapomnieć o graniu?

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przed momentem udało mi się wbić, ale zaraz po kliknięciu OK na wiadomości z codziennego logowania wszystko się zawiesiło i po graniu. Kolejna próba wejścia do gry to możliwość zalogowania na stronie głównej, a po kliknięciu Graj biały ekran jak poprzednio.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja zainstalowałem 4 przegladarki, wyczyściłem wszystko, przeinstalowałem flash'a i zgadnijcie
    NIC NIE DZIAŁA!

2 zgłoszenia do supportu i zgadnijcie co?
    CISZA

medal powinno UBISOFT dostać za olewanie klienta i nabijanie w butelke

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja przypuszczam, że to jest związane z tym błędem wyskakującej co chwilę strzałki z nowym zadaniem. Przy odrobinie szczęścia gra zwiesi się tylko na chwilkę, a przy mniejszym szczęściu wywali flasha całkowicie. Jeśli faktycznie to jest przyczyna, to pojawiająca się co chwilę strzałka przestaje być wyłącznie uciążliwością a staje się przeszkodą uniemożliwiającą grę.

Osadnik Awatar Pirotechnic
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mahotka mi gra działa z skokami, podczas których np nie mogę nic zrobić, lub nie mam czatu lub trochę się tnie.
    Jednakże co do supportu jakbyś dostał/a dziennie 10 000 wiadomości na e-mail postaraj się w ciągu 8h roboczych odpowiedzieć, a pamiętaj, że zajmujesz się nie tylko wiadomościami przychodzącymi na e-mail.

Więc ?
    Załóż że przeczytanie jednego listu to prawie minuta i odpowiedź trwa ze dwie minutki to zobacz ile mija czasu ;/

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów