Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Problem z zadaniem. Podstawy poszukiwacza Przygód

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pomysł na górną granicę poziomu przy zadaniach wygląda na trochę chybiony. Uważam, że jeśli np. już ktoś raz "nabył prawo" do wykonywania danego zadania, powinien mieć prawo zrobić to zadanie kiedy mu się podoba. Zgadzam się, że musi być jakiś dolny limit, ale ustalanie górnego jest niepotrzebnym ograniczaniem dobrych, aktywnych i szybko levelujących graczy. Tym bardziej, że sytuacja gdy ktoś prawie w momencie awansu dostaje zadanie, którego po awansie nie jest w stanie wykonać lub wręcz "wisi" mu zadanie z górnym limitem niższym niż aktualny level, jest jak widać nagminna.

W dziale Pomysły i sugestie/Gra zamieściłem odpowiedni temat z ankietą - zapraszam do czytania i głosowania.
    Ostatnio edytowane przez zwolk ; 03.12.2012 o 17:10

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ten problem ma 90% wysoko poziomowych graczy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mam taki sam problem co AD1Q jego skren oddaje w 100% problem

w zadaniach głównych mam :: Podstawy poszukiwacza - Wykonaj zadanie "Trudniejsze przygody" jak najeżdżam kursorem , pokazuje poziom 36-37 , zadanie jest zamknięte kłudką , wszystko wyżej mam na zielono , i tu pytanie co zrobić by to odblokować ?????????

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cóż, też mam problem, o którym pisze Janusz_Wąsaty. Zadanie się nie odblokowało.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Póki co, musimy dalej czekać z tym problemem na jakąś odpowiedź w tej sprawie.
    Myślę, że zniesienie górnej granicy załatwiło by ten problem tylko po części, bo trzeba pamiętać, że wtedy mogą się aktywować wszystkie zadania, które byśmy dostali np na 20 lvl. Więc to muszą na spokojnie rozwiązać, a tego typu problemów po ostatnich problemach z logowaniem, i wymieniać można do rana, trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów