gdy o godz 19 lub później chcę wejść na grę to wszystko się zacina i mnie wywala z gry czyżby było za dużo graczy że nie mogę wejść kiedyś mogłam
gdy o godz 19 lub później chcę wejść na grę to wszystko się zacina i mnie wywala z gry czyżby było za dużo graczy że nie mogę wejść kiedyś mogłam
wylogowalam sie i zalogowalm bez problemow... jest jakis problem z kodem gry ze niektorzy moga zawsze wejsc kiedy chca a inni po 2 tygodnie nie moga a innym po 5-6 h prob sie udaje xD
do wczoraj nie miałem problemów
ale od wczoraj mam komunikat typu
obszar serwera uszkodzony
w tym obszarze wystąpił błąd
prosimy spróbować ponownie
Aga2000, tak jak pisałem (ogłoszenie), ostatnie problemy są związane głównie z serwerami stron (www). Już niedługo sytuacja powinna ulec poprawie - jednak muszę prosić o jeszcze trochę cierpliwości. Potrzebujemy jeszcze trochę czasu na ukończenie prac związanych z rozwiązaniem docelowym/stałym.
jaskopo, wygląda na to, że faktycznie na Twojej wyspie wystąpił jakiś błąd. Niestety nie jestem w stanie Ci z tym pomóc, proszę napisać bezpośrednio do Supportu.
BB_xaar, taki problem, jaki ma jaskopo, związany z brakiem możliwości wejścia do gry z towarzyszącym komunikatem "Obszar serwera uszkodzony. W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie" mam też ja jak i wiele innych graczy. Nie mogę grać, znajomi nie mogą wejść na moją wyspę (taki sam komunikat się im pojawia), gospodarka zapewne stanęła, a niedługo zaczyna się event, na który czekałem.
Oczywiście zgłoszenie do Supportu napisałem, lecz nic żadnej odpowiedzi nie mam. Nie wiem zatem, czy jest ono rozpatrywane w ogóle.
Ostatnio edytowane przez AnTurek ; 29.11.2012 o 23:25