no w końcu mogę jednoznacznie stwierdzić, że problem z "uszkodzonym obszarem serwera" dotyczy zablokowanej strefy.
No i o tym BB_xaar pisze na newsach, że powoli zostaja te strefy odblokowywane. Również napisał, że 6 grudnia większość tych stref zostanie naprawiona, pytam się więc, a co z tymi, którzy nadal nie będą mogli wejść do gry? Niektórzy, tacy jak np. ja, czekają na event świąteczny specjalnie, gdyż chcieliby pozyskać nowe budynki, kolejną manufakturę oraz co najważniejsze chcieliby uczestniczyć w przeżyciach jakie wnosi wspomniane zdarzenie. A teraz mają być stratni?
BB_xaar:Jestem w grupie osób z problemem zablokowanej strefy (patrz mój post wyżej) i mam nadzieję, że event świąeczny będzie dla mnie otwarty, gdyż spore inwestycje mam w planach na tą okoliczność.
Ostatnio edytowane przez AnTurek ; 01.12.2012 o 10:33
No dzisiaj ku mojemu zaskoczeniu mogłam wejść do gry po tygodniuSupport nadal milczy i rekompensaty żadnej
![]()
ja mam to samo co LSI26 a po kliknieciu ok czysty niebieski ekran i...ten wzmozony świergot ptaszków
/a co do tego uszkodzonego obszaru komunikat mi sie pokazywal kilkanascie razy ale po kilku probach gra wchodzila/
Ostatnio edytowane przez kashya1958 ; 04.12.2012 o 15:21
po wykonaniu zadania wczoraj (3/12) wieczorem dostalem inforamcje jw u AnTurek i do dzisiaj nic
Problem z "niebieskim ekranem" powinien zostać rozwiązany wraz z eventem świątecznym.
@xaar A problem w ktorym podczas logowania sie na stronie wyskakuje komunikat "logowanie nie powiodlo sie" kiedy zostanie rozwiazany ?
Uprzedzam ze wyczyscilem ciacha etc. przegladarke rowniez zmienialem, a nawet probowalem sie zalogowac na innych komputerach i tez nic.
Tak mam juz od bodajze 16 listopada...
Widze to samo po wcisnieciu graj co gracz LSI26.
Mam problem po zalogowaniu wyskakuje plansza aby odswiezyc alo to nic nie daje prosze sobie glowy odswiezyc moze problem zniknie.