Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Patenty budowlane i kopalnie...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Patenty budowlane i kopalnie...

Witam, chciałbym zgłosić iż gdy stawiam kopalnie miedzi, zabiera mi patent budowlany. Gdy kopalnia jest już wyeksplatowana i ją niszcze, to nie oddaje mi patentu budowlanego. Prosiłbym o naprawienie tego, gdyż naprawde irytuje człowieka i odrzuca od gry...

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO BYŁO

jak niszczysz pozostałość po zawalonej kopalni to ci patent nie wraca, bo on wraca w momencie zawalenia sie kopalni, następnym razem przyjrzyj sie jak będziesz miał kopalnie na ukończeniu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Czyli patenty sa nie do odzyskania? Wtedy trzeba zdobyć premię, lecz sąd?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Vermar, przeczytaj jeszcze raz uwaznie to, co napisal set2g. A potem raz jeszcze. I ponownie. Tak dlugo, az zrozumiesz sens wypowiedzi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ok, to ja napisze bardziej zrozumiale... Jeżeli w takim razie zniszczę kopalnię przed zawaleniem jej samej, to czy będę musiał odkrywać złoże na nowo, czy też będzie ono na wyczerpaniu cały czas?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    po zniszczeniu kopalni przed jej wyczerpaniem dostaniesz z powrotem patent, a zloze zniknie. musisz ponownie wylsac geologa, by odkryc nowe (byc moze trafi sie w tym samym miejscu).

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jeśli zniszczysz kopalnie przed zawaleniem, to i tak będziesz musiał szukać złoża jeszcze raz, ale przynajmniej odzyskasz małą część surowców włożonych w budowę kopalni. Jeśli nie masz doładowań, to warto obserwować kopalnie i zawsze coś tam się zaoszczędzi - ważne dla graczy o niskim lvlu, bo na wysokich lvlach ta ilość jest śladowa.
    Ostatnio edytowane przez Kor4lka ; 28.11.2012 o 11:20

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    O to mi chodziło, straciłem już z 6patentow, ale kij. Dzięki za odpowiedź, szkoda że nie jest to podpisane przy budynku w grze, tylko trzeba szukać info ^^

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Vermar, widac nadal nie zrozumiales, wiec powiem wprost: patentow nie traci sie za kopalnie!

Gdy niszczysz wyeksploatowana kopalnie, to nie dostajesz patentu. To fakt. Bo ten paten wrocil Ci w momencie zawalenia sie kopalni!
    Ostatnio edytowane przez aaryt ; 28.11.2012 o 11:09

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Vermar Zobacz posta
    O to mi chodziło, straciłem już z 6patentow, ale kij. Dzięki za odpowiedź, szkoda że nie jest to podpisane przy budynku w grze, tylko trzeba szukać info ^^
    PATENT Z KOPALNI wraca w momencie kiedy skończy się w niej ruda i kopalnia się zawala a nie kiedy burzymy pustą kopalnię.

Gdyby było tak jak Ty piszesz to nikt by nie miał już patentów, U mnie codziennie zapada się 6 kopalni miedzi, że o żelazie i węglu nie wspomnę i jakoś mam tyle patentów ile miałem.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów