Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Patenty budowlane i kopalnie...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Chodzi o to, że te patenty po zawaleniu się kopalni wcale nie wracają, przynajmniej od czasu do czasu. Tak było około tygodnia temu - po zgłoszeniu problemu sie naprawiło i teraz znowu się to stało, w czasie wczorajszych przerw. Trzy kopalnie mi się zawaliły i żaden patent nie wrócił.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Kranderga Zobacz posta
    PATENT Z KOPALNI wraca w momencie kiedy skończy się w niej ruda i kopalnia się zawala a nie kiedy burzymy pustą kopalnię.

Gdyby było tak jak Ty piszesz to nikt by nie miał już patentów, U mnie codziennie zapada się 6 kopalni miedzi, że o żelazie i węglu nie wspomnę i jakoś mam tyle patentów ile miałem.
    dokladnie tak jest jesli uwazasz nadal ze ci zabralo to proponuje na sprawdzic ile masz patentow - policzyc budynki (poza sklepowymi z gwiazdka czyli nie pobierajacymi patentow) i jesli sie nie zgadza to do suportu

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów