Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Jestem niezadowolona z obsługi użytkowników tej gry

Początkujący Osadnik Awatar Skonsek
    Serwer
    Nowy Świat
    Maroncjusz ty chyba nie bardzo wiesz na czym polega ta gra, więc śpieszę z wyjaśnieniem. Otóż rzecz w tym aby ograniczyć bezsensowne straty do minimum,. Ludzie poświęcili czas na to aby sobie produkcję zbilansować, zaplanowali co jak i kiedy. I co? I cały ich misterny plan .... Bo się zalogować nie da, bo jakiś błąd, bo coś tam jeszcze. Jak w takiej sytuacji cokolwiek zaplanować skoro nie wiadomo co się wydarzy. To tak jakby grać w szachy a co jakiś czas zapada kompletna ciemność. Nie wiesz na jak długo, nie wiesz czy partię przerwać i figury zwinąć czy chwilę poczekać bo może zaraz się rozjaśni. Ktoś kto szachów nie lubi powie, że to tylko gra, w czym problem że się pograć nie da. Ten kto szachy lubi też machnie ręką, raz czy dwa(w końcu cierpliwości szachistom nie powinno brakować) ale za którymś razem nerwy puszczą bo ile można.

To ze Tobie wszystko pasuje nie oznacza, że każdemu musi. Ja problemów z grą nie mam zbyt wielkich, ot lagi, czasem chwilę dłużej logowanie potrwa, a mimo to nie wymagam od nikogo aby nie narzekał skoro coś jest nie tak. Wręcz przeciwnie, każdy ma prawo swoje niezadowolenie w tym okazać.

Wbrew pozorom, BB więcej korzyści odniesie dzięki tym niezadowolonym, niż takim którym wszystko jedno. Pod warunkiem, że przestaną sobie w stopy strzelać

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Skonsek Zobacz posta
    Wbrew pozorom, BB więcej korzyści odniesie dzięki tym niezadowolonym, niż takim którym wszystko jedno. Pod warunkiem, że przestaną sobie w stopy strzelać
    Święta racja, bo w zasadzie najbardziej narzekają ci, którzy jednak kupują klejnoty i pchają swoje pieniążki do kieszeni BB. I jeśli zdecydują się zrezygnować z gry przez te problemy to BB może tylko na tym stracić. Ci, którzy grają faktycznie za darmo, bez inwestowania kasy (jak np. ja), narzekają znacznie mniej bo im tak nie zależy, ale na nich BB nie zarobi.

Ja wychodzę z założenia, że to jest wyłącznie zabawa, odskocznia od codzienności i w każdej chwili mogę tym rzucić bez większych wyrzutów sumienia, albo wrócić do gry po zrobieniu sobie przerwy. A przywrócenie bilansu gospodarki w grze to jest kwestia najwyżej paru godzin, nawet po długiej przerwie.

Nie zmienia to jednak faktu, że podejście BB jest tutaj nie do końca takie, jakiego należałoby oczekiwać od, bądź co bądź, renomowanej firmy (z renomą niestety coraz bardziej upadającą po kolejnych wpadkach).

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ostatnie problemy techniczne wprowadziły sporo zamieszania, z czym na pewno się zgodzicie. Obecna sytuacja nie zadowala i Was i nas, mogę jednak zapewnić, że staramy się ją poprawić. Część rozwiązań została już wprowadzona, część zaplanowano na najbliższą przyszłość.

Natomiast jeśli chodzi o "obsługę użytkowników": w związku ze zwiększoną ilością zapytań kierowanych do Supportu (np. utrudnienia związane ze stroną główną), czas odpowiedzi został znacznie wydłużony, nie oznacza to jednak, że Wasze zapytania są ignorowane. Jeśli wiadomość trafiła do naszego systemu (wystarczy sprawdzić, czy trafiła do Was automatyczna odpowiedź z potwierdzeniem), to odpowiedź na pewno zostanie udzielona. Proszę o jeszcze trochę cierpliwości - już niedługo sytuacja powinna wrócić do normy.

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Skonsek Zobacz posta
    Ja problemów z grą nie mam zbyt wielkich, ot lagi, czasem chwilę dłużej logowanie potrwa, a mimo to nie wymagam od nikogo aby nie narzekał skoro coś jest nie tak. Wręcz przeciwnie, każdy ma prawo swoje niezadowolenie w tym okazać.
    Ja osobiscie czytam forum zeby dowiedziec sie czegos ciekawego,nowego podyskutowac o czyms a nie sluchac narzekań.Chcesz ponarzekac to pisz sobie PM do xarra czy wiadomosc do suportu.Jak jestes tolerancyjny to wyobraz sobie ze idziesz sobie ulica a tu jakas baba narzeka ,obok druga ,zaraz za nimi jakis facet .Nie wiem jak ciebie ale mnie to nie odpowiada.Napiszesz to nie czytaj jasne a jak mam znalesc w tym spamie narzekania to co mnie interesuje,jesli 50 tematow jest o tym samym?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Draxopix Zobacz posta
    Ja osobiscie czytam forum zeby dowiedziec sie czegos ciekawego,nowego podyskutowac o czyms a nie sluchac narzekań.Chcesz ponarzekac to pisz sobie PM do xarra czy wiadomosc do suportu.Jak jestes tolerancyjny to wyobraz sobie ze idziesz sobie ulica a tu jakas baba narzeka ,obok druga ,zaraz za nimi jakis facet .Nie wiem jak ciebie ale mnie to nie odpowiada.Napiszesz to nie czytaj jasne a jak mam znalesc w tym spamie narzekania to co mnie interesuje,jesli 50 tematow jest o tym samym?
    Hmmm tym samym sposobem myślenia powiem Ci - nie podoba się idź drugą stroną ulicy - jeszcze by brakowało żebyś wskazywał komuś że ma się nie odzywać bo idziesz ulicą.... może jeszcze oddychać nie można ? a może w ogóle cenzura i komuna ? weź się człowieku ogarnij w końcu bo to co piszesz czasem przeraża....

Jeśli Tobie nie pasuje ta ulica to kup sobie samolot ..... normalnie rewelacja - wystrzel wszystkie psy na osiedlu bo nie pasuje Ci szczekanie..... ręce opadają...

Dołączam się do NEGATYWNYCH OPINII - w dwóch tematach opisałem już dzisiejszy kontakt supportu - oczywiście efekt jest zerowy ale odpisali po ponad tygodniu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Draxopix to Ty baaardzo slabo rozgarniety jestes. Chcesz podyskutowac to idz na forum do tego przeznaczone. Tu jest dzial "problemy techniczne". Nie slyszalem zeby ktos nie narzekał na problemy. Rozumiem ze ty problemy wychwalasz ale 99% społeczeństwa jest inna niz TY. Po co zagladasz do tego dzialu ?? Idz do takiego gdzie sobie "podyskutujesz".
    Ostatnio edytowane przez sai_81 ; 29.11.2012 o 18:48

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów