Dostaniesz 2h ekstra jak obiecywał xaar ;]
Dostaniesz 2h ekstra jak obiecywał xaar ;]
zalogowałam się, ale 3 patenty budowlane w plecy, kiedy ogłaszali przerwę byłam zalogowana, więc nie mogłam przeczytać info o niej, nie tak się przerwy powinno ogłaszać
pozdrowienia dla graczy
czy ta g...niana gra zacznie w koncu dzialac. Nie moge sie zalogowac od 15
ciekawe znowu nie moge sie zalogowac trwa ti juz od godziny jak prubujei nic juz trzeci dzien wieczorem to jakies kpiny kto pokryje strazy w zwiazku z takimi utrudnieniami a co z aktywnymi prygodami? odpowie ktos na to pytanie
nie płaczcie, BB przygotowało nagrody pocieszenia 500 szt kamienia i jedną kanapkę![]()
a kto mi zwroci wojsko z Wiktora w ktorym zostal mi ostatni atak na przywodce?
u mnie to samo brak połączenia
kiedy będzie się można zalogować bo mi wszystkie kopalnie się zawalą ,od 18 próbuje i nic
No dokładnie... Od trzech dni nic nie moge zrobic... Czas na granie w Settlersy mam na ogól tylko wieczorem wiec są to spore utrudnienia. Przygoda rozpoczęta - niecała doba do końca już 4h Nam ukradli z czego całe 2 oddadzą ;/
Heh... I te drobne prezenty z tytułu przerw technicznych to faktycznie jakas kpina.
mogliby w końcu ogarnąć ten syf. przez ostatnie dni ciężko było się zalogować, ale przynajmniej dało radę po iluś próbach. teraz się od nas zupełnie odłączyli i pewnie coś im się zje##ło, więc nie mogą przywrócić gry.