Ja mam juz dosyc siedze przy kompie od 16 i wielka D... Oddajcie moja kase i narka
Ja mam juz dosyc siedze przy kompie od 16 i wielka D... Oddajcie moja kase i narka
Nie jest tak źle, dziś tylko 45 min czekałem na wejście do gry.
To mój pierwszy post i być może ostatni.
Czy was już całkiem po***ało? Zbieranina pazernych frajerów co tylko ludzi na kasę naciągają.
Nie wspomnę już o tym, że takie rzeczy powinno się robić w nocy co napewno oszczędziłoby tych wszystkich "przyjaznych" wypowiedzi skierowanych do super-zaradnych fachowców z najwyższej półki.
Róbcie tak dalej.
Lux lux, logowałem się 4h i dało to tyle, że nie mogę wejść dalej.
Masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Długo to jeszcze potrwa?jak bym się cholera wstrzymał ze dwa tygodnie to bym może teraz jakąś flaszkę zrobił z żalu że nie chodzi ale niestety chajs poszedł na klejnoty i ani grania ani picia![]()
Nie gram jak to ma tak dalej wyglądać. Nie bedę tracil czasu na logowanie i inne bugi ubisoftu. Szkoda czasu i kasy.
i dalej nic
powinni zwinąć interes .. bo jak widać dali nowe ficzery zeby to fajne ficzery ale nie da sie wogole grac
Bo ta gra ewoluuje. W tej chwili polega na tym, aby się zalogować - poziom hard ;-) Reklamy, które widzę w różnych miejscach mnie bawią. A jeszcze bardziej bawi mnie to, że na takim bublu zarabiają. Jaki kryzys, skoro ludzie wydają kasę na takie śmieci i niedoróbki. Normalnie testerom się płaci, a tutaj testerzy płacą. Śmiech na sali :-D