Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 83

Wątek: "W związku z powyższym, o godzinie 14:15 nastąpi krótka przerwa techniczna"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    u mnie nic sie nie zmienilo 2 h prob logowania i jestem wystarczajaco wkur.... nie moge sie zalogowac i nie jest to wina kompa/lacza/ przegladarki o .... administracja milczy i olewa dalej
    Ostatnio edytowane przez M4gda ; 28.11.2012 o 04:11

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    No i u mnie ta sama bajka, nie ma szansy sie zalogowac bo wyskakuje "blad" ...
    trzeba chyba oddac konto to moze ktos skorzysta gdy tylko pewien bohater upora z tymi szatanskimi problemami
    Ostatnio edytowane przez luka00 ; 27.11.2012 o 19:09

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    jeden wielki kawał shit !!! nie wiem czy przerwa techniczna już sie skończyła bo niby 2 godziny temu już powinno być ok
    Skoro nadal wyskakuje błąd w połączeniu a już jest po naprawie to wydajność powinniście poprawić o 500 % a nie o 50.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    No i u mnie ta sama bajka, nie ma szansy sie zalogowac bo wyskakuje "blad" ...
    trzeba chyba oddac konto to moze ktos kiedys skorzysta jezeli ktos sie upora z tymi szatanskimi problemami

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    widzę ze do kitu naprawiają te serwery chyba za dużo ludzi kupiło diamentów i zwijają interes

nopea
    też od godziny nie mogę się zalogować... może ktoś uzupełni mi kopalnie, co?
    pozdr dla graczy

ThePeper
    Mimo że ten post dla BB nic nie znaczy pragnę poinformować że dziś to mnie już totalnie wkur....
    Myślę dobra przerwa 14:!5, do 17:15 mam buffy na złocie, na spokojnie sobie wrócę z pracy do domu i zastopuje linię złota...
    A Tu normalnie kawał roku, mimo prób przez 3 godziny nie mogę się zalogować, a wszystko leci bez buffa.
    KPINA!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kopalnie złota mennice i piece złota powinny być zatrzymane punkt 16:00
    Inaczej produkcja idzie w powietrze bez bufów.

Mam nadzieje ze ekipa w takich przypadkach zacznie stosować pewne zabezpieczenia bo kolejne straty już ciężko nazwać zirytowaniem.....

ThePeper
    Wszystko fajnie, zawsze stopuje koło 16-tej, ale w tym wypadku przerwa była o 14:50 więc tak wyszło, że zaryzykowałem.
    Jeszcze koło 17-tej bez większych problemów można było się zalogować a tu taki psikus, <wściekły>

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam 7 dni na skończenie przygody! Może zdąże sie zalogować??

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów