u mnie nic sie nie zmienilo 2 h prob logowania i jestem wystarczajaco wkur.... nie moge sie zalogowac i nie jest to wina kompa/lacza/ przegladarki o .... administracja milczy i olewa dalej
u mnie nic sie nie zmienilo 2 h prob logowania i jestem wystarczajaco wkur.... nie moge sie zalogowac i nie jest to wina kompa/lacza/ przegladarki o .... administracja milczy i olewa dalej
Ostatnio edytowane przez M4gda ; 28.11.2012 o 04:11
No i u mnie ta sama bajka, nie ma szansy sie zalogowac bo wyskakuje "blad" ...
trzeba chyba oddac konto to moze ktos skorzysta gdy tylko pewien bohater upora z tymi szatanskimi problemami
Ostatnio edytowane przez luka00 ; 27.11.2012 o 19:09
jeden wielki kawał shit !!! nie wiem czy przerwa techniczna już sie skończyła bo niby 2 godziny temu już powinno być ok
Skoro nadal wyskakuje błąd w połączeniu a już jest po naprawie to wydajność powinniście poprawić o 500 % a nie o 50.
No i u mnie ta sama bajka, nie ma szansy sie zalogowac bo wyskakuje "blad" ...
trzeba chyba oddac konto to moze ktos kiedys skorzysta jezeli ktos sie upora z tymi szatanskimi problemami
widzę ze do kitu naprawiają te serwery chyba za dużo ludzi kupiło diamentów i zwijają interes
też od godziny nie mogę się zalogować... może ktoś uzupełni mi kopalnie, co?
pozdr dla graczy
Mimo że ten post dla BB nic nie znaczy pragnę poinformować że dziś to mnie już totalnie wkur....
Myślę dobra przerwa 14:!5, do 17:15 mam buffy na złocie, na spokojnie sobie wrócę z pracy do domu i zastopuje linię złota...
A Tu normalnie kawał roku, mimo prób przez 3 godziny nie mogę się zalogować, a wszystko leci bez buffa.
KPINA!
Kopalnie złota mennice i piece złota powinny być zatrzymane punkt 16:00
Inaczej produkcja idzie w powietrze bez bufów.
Mam nadzieje ze ekipa w takich przypadkach zacznie stosować pewne zabezpieczenia bo kolejne straty już ciężko nazwać zirytowaniem.....
Wszystko fajnie, zawsze stopuje koło 16-tej, ale w tym wypadku przerwa była o 14:50 więc tak wyszło, że zaryzykowałem.
Jeszcze koło 17-tej bez większych problemów można było się zalogować a tu taki psikus, <wściekły>
Mam 7 dni na skończenie przygody! Może zdąże sie zalogować??