Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Cierpliwość graczy

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pożyjemy, zobaczyma, ważne że padły jakieś konkretne informacje, dzięki ... Zakręcony, mam nadzieje że choć troch nas pocieszyłeś, ale szczerze to na samą myśl zbliżającego się ewentu to aż się boję
    Sol8895 zgdzam się po co czekać do czwartku, problem tylko będzie naratsał, a nie sądzę że miło jest MODOm CZY suportowi DOSTAWAĆ OD GRACZY NA FORUM TAKIE POCISKI, WIEM ŻE TO NIE ICH WINAN no ale też nie graczy na kimś trzeba się wyrzyć a skoro niemamy możliwości komunikacji z technikami, no cóż wybaczcie.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Kor4lka Zobacz posta
    Nie wiem czy te problemy wynikają z przeciążenia, czy z niedopracowania - logowanie było niemożliwe ani w nocy, ani nad ranem, ani w południe, ani po popołudniu, ani wieczorem - po prostu w ogóle nie było możliwe. Nie sądzę, by polski serwery miały takie obciążenie wielkie o 3 w nocy. Możliwe, że to kumulacja zbyt małych serwerów z niedopracowaną grą. Efekt, niestety, znamy
    Pytanie brzmi... co dostaną Ci, którym przez problemy z logowaniem przepadły nagrody za codzienne logowanie, w tym diamenty? Czy BB przewiduje oddanie graczom straconych nagród?
    Może to niesprawiedliwe, ale nie wszyscy tak maja jaki piszesz. Ostanio przed południem spokojnie można sie logowac po 16 zaczynaja sie problemy, czyli jednak chyba obiążenie servera, a i napewno nie tylko. Reklamy robia swoje, doszła cała masa nowych graczy tylko zastanówcie sie jak na początku gry sa takie kłopoty szybko się zniechęca i przestana grac. Na to ida nasze pieniadze, sciagnac nowych niepewnych graczy a nie na poprawe jakosci grania...

Osadnik Awatar Azagaroth
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zwalanie błędów gry na serwery to - trzeba to dosadnie powiedzieć - zwykłe kłamstwo. Gra zaczęła się sypać po aktualizacji z zadaniami. I co nagle po niej do gry przystąpiło tysiące ludzi i serwery zaczęły padać? Ja owszem wierzę w zbiegi okoliczności ale jak to się dzieje nie tylko u nas lecz jak Zakręcony pisał i w innych krajach to bajka z serwerami jest dla dzieci które tu grają (gra jest wiekowo 7+ przecież). Przydała by się odrobina przyzwoitości i przyznanie, że spieprzono sprawę ...
    pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witajcie,
    Ciężko jest nie być złośliwym w tej sytuacji, ale odpowiedź Mod`a jest ... nijaka, delikatnie mówiąc. Azagaroth ma rację, że nagłe załamanie się dostępu do gry nie może być przyczyną dojścia setek tysięcy nowych graczy w jednym dniu. W dodatku, idą za tropem Zazuziazazuza, co będzie się działo po dołączeniu następnych graczy w przyszłości, mamy się nastawiać na kolejne dni bez dostępu do gry?
    Nie wierzę w te tłumaczenia, niestety przychylam się do stwierdzenia, że dział techniczny nie robi nic, lub robi to wyjątkowo nieudolnie. Co może Mod, lub administrator? Interweniować. Tego właśnie oczekuje się od tego typu ludzi. Nie tylko o pilnowanie, czy wpisy na forum są "politycznie i marketingowo" poprawne, ale także o reagowanie w imieniu graczy na problemy przez nich zgłaszane. Jak? Nie wiem, nie jestem jednym z nich, ale może chociaż oficjalny "list otwarty" do BB, który zmusiłby kogokolwiek ze strony wydawcy do: 1. oficjalnego odpisania, 2. może szybszej reakcji i pogonienia swoich pracowników do pracy.
    Tyle żali ... osobiście podjąłem decyzję, że kończę swoją przygodę z tą grą, może w ten sposób pomogę w "naprawianiu wydajności serwerów"
    Pozdrawiam Was serdecznie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ciekawe kto nam odda surowce i broń za przegrane przygody bo czas minął,szkoda się denerwować a to jest najlepsze że pewnie sami niewiedzą kiedy to im się uda naprawić, za coś takiego każdemu powinni dać przynajmniej po 2000 diamentów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    witam jestem bardzo cierpliwą osobą ale .................................................. ......................................... od 5 dni logowanie zajmuje mi ok. 5h wiem ze to jest beta, ale bez jaj reklamujecie sią w tv i to zobowiązuje do jakiegoś standardu nie można robici z ludzi *****, mam 28 lat i kiedy wracam do domu i żona zajmu się kupowaniem ubrani po galeriach a syna zabiera tesiciow , zagrałbym w grę którą grałem jak byłem małolatem i to strasznie wk........ jak muszę sie logować 100 razy . Kopalnie padły wszystko na czerwono oprócz drewna , tylko ten od jeleń nie nażeka , pozdro i nie psujcie mi powrotu do dziecinistwa 5 godzinnym oczekiwaniem na zalogowanie.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Normalnie masakra, a to co wczoraj zrobil 60 min przerwy przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Najlepsze w tym wszystkim jest to że ni ma żadnego komunikatu, żenuła i brak jakielkolwiek odpowiedzialności. Nawet niechce mi się komentować... .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    gram w ta gre juz jakis czas ale to sie teraz dzieje z logowaniem po poludniu i wieczorkiem to masakra jaksas, dzisiaj daje tej grze ost szanse jak sie nie zaloguje po poludniu to sie z nia zegnam, ile mozna nadrabiac braki w logowaniu, z rana krok do przodu, brak logowania i 2 kroki to tylu;p tyle co do mojej cierpliwosci

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów