Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Zadania gildyjne

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mamy ten sam błąd, tylko że od jednego dnia wczoraj zadanie zostało normalnie zakończone czyli wszyscy wykonali i dostali nagrody, a dzisiaj brak kolejnego . Wszystko do tej pory było dobrze zadania wchodziły jedno po drugim a tu brak kolejnego więc zgłaszam podobny problem i mam nadzieję że to tylko chwilowe pojedyńcze przypadki a nie nowy bug.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez jerri Zobacz posta
    My mamy z zadaniami gildii inny problem. W tej chwili jest 99 członków i nie mamy żadnej kontroli nad tym, kto, kiedy i czy w ogóle zrobił zadanie gildyjne. Raporotwanie w jakikolwiek sposób nie sprawdza się, bo jeden zapomniał, 2 się nie chce. Dlatego przydałoby się raportowanie wykonania poszczególnych zadań gildii. Oprócz kontroli byłoby to dobre narzędzie do kontroli aktywności członków...
    Popieram, to jest duży problem z panowaniem nad tym kto zrobił zadanie a kto nie.
    Czy ktoś wie czy będzie możliwość zobaczenia kto zadanie wykonał a kto nie (np. przez szefa gildii) ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ponownie mam pytanie. Czy są problemy z dostawaniem zadań gildyjnych od 3 dni nie mamy kolejnego. Napisaliśmy do suportu ale chcialbym wiedzieć czy to bardziej powszechny problem i od czego on jest uzależniony ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam.
    Wczoraj pisałam o problemie z brakiem dropu,a dziś brak gildyjnego zadania;/
    Jestem założycielką gildii RYS(Razem jesteśmy silni).Jak do tych czas zadania gildyjne dostawaliśmy codziennie i do godź 17 kończyliśmy je zawsze z powodzeniem.Nigdy nie mieliśmy zadania gildyjnego w danym dniu nie ukończonego!kładę duży nacisk na ludzi aby je kończyć!W zasadzie dużo ludzi dołącza się do nas właśnie z tego względu że jesteśmy na bierząco z zadaniami;-)
    A tu na dzień dobry nic.;/Dlaczego nie dostaliśmy zadania??I co ja niby teraz ludziom mam powiedzieć??I czy ktoś nam odda monety gildyjne za stracony dzień bez zadania ??

Mam nadzieję że jeszcze dziś wszystko wróci do normy!!
    Chociaż widząc wasze wypowiedzi to pewnie nie;/
    Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Katrin513 Zobacz posta
    Witam.
    Wczoraj pisałam o problemie z brakiem dropu,a dziś brak gildyjnego zadania;/
    Jestem założycielką gildii RYS(Razem jesteśmy silni).Jak do tych czas zadania gildyjne dostawaliśmy codziennie i do godź 17 kończyliśmy je zawsze z powodzeniem.Nigdy nie mieliśmy zadania gildyjnego w danym dniu nie ukończonego!kładę duży nacisk na ludzi aby je kończyć!W zasadzie dużo ludzi dołącza się do nas właśnie z tego względu że jesteśmy na bierząco z zadaniami;-)
    A tu na dzień dobry nic.;/Dlaczego nie dostaliśmy zadania??I co ja niby teraz ludziom mam powiedzieć??I czy ktoś nam odda monety gildyjne za stracony dzień bez zadania ??

Mam nadzieję że jeszcze dziś wszystko wróci do normy!!
    Chociaż widząc wasze wypowiedzi to pewnie nie;/
    Pozdrawiam

Obawiam się że nie ;( chyba wybierają tych co im za dobrze idzie i blokują, My już nie mamy od początku tygodnia i nie widać perspektyw by coś się zmieniło

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Podbijam również ten temat bo od ponad tygodnia nasza gildia nie otrzymuje zadań gildyjnych a sprawa nadal nierozwiązana i bez odzewu od ubiegłego poniedziałku, a 80 osób coraz bardziej się burzy i chcą wyjaśnień co jest przyczyną braku zadań od tak długiego czasu

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów