No to i ja dołączam to podbijaczy wątku![]()
No to i ja dołączam to podbijaczy wątku![]()
***a tyle tematów z tym a i tak idzie jak grochem o ścianę prędzej głuchy coś usłyszy niż BB da znać ze coś robią w ty kierunku, ale nie...
Jestem ciekaw którym barankom ten pomysł się nie podoba, jest ich ośmiu jak do tej pory.
a to jest akurat proste - to jest ankieta publiczna - wystarczy kliknac w tą ósemke i juz wyswietlaja sie nicki kto jak głosował
Moderatorzy i administratorzy zastrzegają sobie prawo modyfikowania oficjalnych forów i/lub pokojów czatu w dowolnym czasie, według ich uznania i bez uprzedniego powiadomienia.
W tym sęk, że nie wiemy czy to poszło gdzieś wyżej, czy nie. Takich informacji nigdy nie było, dopiero jak coś już było na rzeczy to pojawiał się wpis w pamiętniku dewelopera. A kilka zmian proponowanych przez graczy na forum już weszło w życie, tak że być może i w tym temacie coś się dziejeTak że bardzo trafne sformułowanie - "niż BB da znać, że coś robią"
![]()
Świetny pomysł do roboty informatycy,,BB''
Tak samo jestem za i proponuje żeby zrobili tak samo w magazynie prowiantu![]()
Z tego co mi wiadomo, ta koncepcja poszła do analizy (podobne rozwiązanie można zastosować w MP). Z jednej strony jest to dowód na to, że wbrew temu, co myślą niektórzy BB bierze pod uwagę nasze pomysły, z drugiej - szkoda, że nikt z BB nie dzieli się z nami swoimi spostrzeżeniami.
Larxand cały dowcip w tym zeby pomysły przesłane do analizy były przeanalizowane! Co z tego ze analizują jak nie ma przełozenia. Zapewniam Cię ze pierwsze posty dotykajace tego tematu są sprzed paru ładnych miesięcy. To sam powiedz ilez mozna analizowac?? Pół roku??? Niech by napisali ze maja to gdzies i tego nie bedzie to by sie ludziska nie pluli co chwila w roznych tematach. Uwazasz, ze to powazne podejscie ze strony BB?
Moderatorzy i administratorzy zastrzegają sobie prawo modyfikowania oficjalnych forów i/lub pokojów czatu w dowolnym czasie, według ich uznania i bez uprzedniego powiadomienia.
Bo cała analiza w korporacjach jest procesem złożonym i skomplikowanym. Cały pomysł musi zostać najpierw przetłumaczony na język w jakim odbywa się komunikacja w firmie, następnie wypowiedzieć się musi marketingowiec, czy się opłaca, specjalista od klejnotów, czy się opłaca, potem trafia na biurko dyrektora, który to opiniuje i daje do zatwierdzenia prezesowi, jak prezes zatwierdzi to dopiero trafia do wdrożeń (oczywiście pomysł jest już na tyle zmodyfikowany przez poprzedników, że jest technicznie nie do wprowadzenia). w tym momencie dział techniczny zaczyna krok po kroku albo forsować swoje poprawki do projektu, tak aby był wykonalny, albo kładzie uszy po sobie i usiłuje wprowadzić w życie projekt niewykonalny (razem z bugami, które są z tym związane)... całość MUSI potrwać bo to korporacja![]()
JUBILEUSZ - kody, informacje, poradniki
OPIS ZADAŃ | SOLUCJA
PORADNIKI | Tropikalne słońce
PROPOZYCJE ZMIAN | Rozwój gry - KOLONIA | Event na Walentynki | Poprawa wyszukiwarki w handlu | Handel dropami