Wiekszy mnoznik jest od dawna potrzebny i temat okresowo widze wraca. Może tym razem uda sie cos popchnąc do przodu. Popieram rozwiazanie mnozące ilosci standardowych paczek (albo troche wiekszych al enie wiecej niz 100 jednostek) których pojawialaby sie odpowiednia liczba taka jak chcemy. Teraz produkcja 1000 rekrutów wymaga nudnego powtórzenia 40 razy operacji serii kliknieć. gdyby bylo mozna ustawic mnoznik od razu na 40, to raz dwa i załatwione.
Wprowadzanie jednej duzej liczby jest kiepskim wyjsciem, bedzie generowalo pomylki i placz ludzi co puszcza produkcje tysiaca koni i niepotrafia nic zrobic przez dwa dni.
Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.
Bardzo dobra opcja! Dzięki tobie twórcy gry mogą już łatwiej ulepszyć magazyn i koszary![]()
You Will Never Walk Alone!
H3ll For Ever!
Tak dla odświeżenia tematu, bo się nowe wątki o tej tematyce pojawiają...
i ja jestem za
Takie tematy pojawiają się raz w tygodniu i co z nimi robi BB? NIC!
nalezy tylko mieć nadzieję, że im częsciej ten temat będzie powracał tym większa jest szansa, ze ustawią go na ich liście priorytetów. Obecne rozwiązanie może i było do zniesienia przy małej liczebności wojska.
Klikaniu na koszary nie jest zdecydowanie najprzyjemnijszym sposobem spędzania wolnego czasuMultiplikatory zarówno w koszarach jak i magazynie prowiantu bardzo podniosłyby komfort gry
![]()
Także w 100% jestem za