Jak w temacie.
Pomysł dotyczy możliwości kolejkowania, przesuwania produkcji w koszarach i magazynie prowiantu. Takie rozwiązanie jest już w przypadku budowy nowych budynków.
Tak
Nie
Bez zdania
Jak w temacie.
Pomysł dotyczy możliwości kolejkowania, przesuwania produkcji w koszarach i magazynie prowiantu. Takie rozwiązanie jest już w przypadku budowy nowych budynków.
Zdecydowanie jestem za. Czasem muszę usunąć całą kolejkę w Magazynie Prowiantu (np. robią deski liściaste czy marmur) bo nagle brakuje koszy czy kanapek.
Ew. może dać możliwość zakupu za klejnoty po jednym dodatkowym budynku - 1x magazyn prowiantu i 1x koszary, w których można by rozwijać poziomy tak samo jak i w podstawowych.
Tak, tak, tak! Oczywiście, że trzeba coś takiego zaimplementować!
Ja się zastanawiam jak można było miejscami wprowadzić tak szalenie nieprzyjacielski interfejs...
Wprowadźcie też wreszcie, kurde możliwość rekrutowania większej ilości woja i produkcji większej ilości koszy niż śmieszne 25... przecież mnie cholera bierze jak muszę 40 razy klikać przy najmowaniu 1000 żołdaków...
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
zamiast zakładać temat lepiej trzeba było poszukać i głosować w jednym ;] bo tak to nic nie warte jak 50 tematów na 1 pomysł.
http://forum.thesettlersonline.pl/th...t=kolejkowanie
emuq, przepraszam, że powieliłem temat. Czasem po prostu nie chce się szukać![]()