Witam
Mam kilka zablokowanych zadań których nie da się usunąć ani wykonać. IrytującePoniżej screeny. Co z tym zrobić??? Wiem, że nie tylko ja mam ten problem. Unikajcie zbędnych komentarzy i wrzucajcie swoje screeny. Pozdro
Witam
Mam kilka zablokowanych zadań których nie da się usunąć ani wykonać. IrytującePoniżej screeny. Co z tym zrobić??? Wiem, że nie tylko ja mam ten problem. Unikajcie zbędnych komentarzy i wrzucajcie swoje screeny. Pozdro
My mamy problem z questem dla klanu . Też nie możemy go skończyć mimo że jest wykonany . Zobaczymy co support odpisze bo to smutne dni mijają a tu nie można tego zakończyć .
piecu0,oglądając twoje zrzuty ekranu,widzę,że dokładnie te same zadania mam zablokowane...kilka dni temu,pisałem o tym w innym temacie...
Podobny problem, ale póki co jedynie z zadaniem "Wyzwól swoje włości/Więcej włości". Obrazek numer dwa. Pisał ktoś do supportu albo rozwiązał ten problem?
Wszystkie te zadania tez mam zablokowane i tez mam 32 poziom i pisalem do supportu ale cisza ciagle. Wyczytalem tu na forum ze takich zadan jest wiecej i ze problem jest znany wiec mam nadzieje ze niedlugo bledy te beda naprawione
piecuO, informację o zadaniu "Stalowe miecze" przekazałem dalej, pozostałe problemy są już zgłoszone.
Gdy pojawi się jakaś aktualizacja w tej sprawie, od razu dam znać.