Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: wolne miejsce na ozdoby

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

wolne miejsce na ozdoby

Proponuje aby wszelakie ozdoby nie wymagały miejsca jak zwykły budynek i myślę że obok drzew gdzie fabryki nie da się postawić to ozdoby by można było odblokować aby stawiać.

Ja gram gdzieś od lutego i ozdoby wszelakie zbierałem i stawiałem ale wiadomo że jeśli ktoś wykupi wszystkie patenty a każdego prędzej to czeka to budynkami obsieje całą mapę i nie znajdzie się wolne miejsce na ozdoby.

Jedyne ozdoby jakie mam to 3 pamiątki po 3ech eventach :
    - Statua szalonego kórlika
    - Puchar Europy - Trofeum
    - Grobowiec
    zamiast nich teoretycznie lepiej abym postawił studnie lub budynki aby mi coś dostarczały bo na tym gra polega.
    Po za tymi mogę stawiać jedynie ozdoby małe co kwadratu nie zajmują jak połamany wózek czy statua anioła

Jest wiele terenów gdzie jest miejsce zielone ale budynku żadnego tam nie postawisz - to czemu nie odblokować stawianie tam ozdób ?
    one przecież nie produkują nic a upiększają wyspę bo obecnie to ozdoby kiszą się w gwiazdce i nic nie trzyma aby je sprzedać bo po co nam one.

Acoma
    Widać masz za dużo miejsca na wyspie ...

Acoma
    Poza tym - czy te ozdoby jakoś wpływają na przykład na generowanie nowych osadników? Jeżeli nie - to zbędny wydatek. Lepiej je kasować.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Miejsca na wyspie mam zero już od dawna a ozdoby większość wiszą w gwiazdce.
    te ozdoby nie mają żadnych działań tylko są ozdobami.

Acoma
    No właśnie - skasuj, albo wystawiaj na sprzedaż.

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Niektorzy chca miec jeszcze fajnie wygladajaca wyspe(lub jakies miejsce) Acoma wiec mysle ze przydalo by sie cos z tymi ozdobami zrobic innego niz skasowac lub wcisnac komuś

Uprawnienia umieszczania postów