Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 7 8 9
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 90

Wątek: Nowy kwiatek - uwaga wyższe levele !!!

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    To dobrze wiedzieć dziś od razu kupie dwa dropy i to zakończę
    Z nudów wziąłem się za wbijanie tych najdroższych budynków na 2lvl.
    Szkoda że nas 50 levelowców tak olali.
    Robię 2-3 byki dziennie i od chyba 1,5 miesiąca exp idzie w gwizdek, no żal po prostu....
    U nas na 5 serwie takich osób z 50 już jest masę to na 1 czy 2 nawet nie chce myśleć...
    I co dalej zamierzają? czekamy....

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja natomiast dropy zostawiam w wiadomościach,,mając nadzieję ze nie skasują wiadomości starszych niż dwa tygodnie (gdzies widziałem info o tym)po wprowadzeniu wyższych poziomów

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    To jak dropów nie odbierasz? nie klikasz akceptuj jak rozumiem gdy się pojawia info o zakończeniu przygody?

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    tak wszystkie dropy po wbiciu 50tki mam w wiadomościach,,nie akceptuję ich,,narazie sobie leża i czekają na lepsze czasy,
    jak cos to pogadamy wieczorkiem juz w grze , pozdrawiam rafał

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    zaliczyłem również to zadanie
    mój levelek to 47 w chwili zaliczenia
    w moim przypadku bylem gościem w przygodzie znajomego który ja zrobił i zakończył przy moim minimalnym udziale(tyle co po drop tam wpadłem),
    koniec zastał mnie na własnej wyspie gdzie zaliczyłem zadanko i nie było problemu aż do teraz a już z tydzień minął w monecie pisania tego posta.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Włosy na głowie stają jak to się czyta. Z jednej strony to jest tylko wersja beta, w związku z czym my, mamy akceptować wszystkie związane z tym błędy i niedoskonałości, ale skoro jest to gra niebezpieczna, niestabilna, i pełna błędów ( u mnie wystąpiły już 3 - bez żadnej reakcji supportu oczywiście), to jakie oni maja prawo do kasowania pieniędzy za klejnoty? To się naprawdę nie trzyma kupy.
    Codziennie się zastanawiam czy jeszcze w ogóle w to grać czy to olać. Ciekawe czy na niemieckich serwerach też występuje ten sam problem?
    PS. Czy to nie powinno być tak, że najpierw wersję beta się miesiącami testuje, dopieszcza, eliminuje wszystkie błędy a potem wiesza w sieci i ściąga kasę od naiwnych, kupujących w dobrej wierze klejnoty użytkowników?
    Pozdrawiam.
    M.

Osadnik Awatar Texturos
    Serwer
    Czarci Gaj
    Powiem szczerze, wydaje mi się iż innej wersji niż beta nie będzie bo to bardzo wygodne. Zawsze idzie zwalić nieprawidłowości na testowanie itp. Gdyby faktycznie była to stricte wersja beta to nikt nie miałby odwagi grosza za jakikolwiek element gry pobierać. To chyba taki nowy chwyt marketingowy . Dopiero gdy będzie ubywać graczy zrobi się kosmetykę, usunie napis beta i wprowadzi PvP. Jednak jeszcze to potrwa, bo sporo budyneczków do dodania w różnego rodzaju eventach. Stawiam na to że następny to: niewyczerpalne łowisko ryb .

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wałkowane 10000 razy, beta tyczy sie tłumaczenia, które każdy wie jak wygląda i nieraz są tam rożne nieścisłości. Silnik gry jest ten sam co na wersji niemieckiej a tam magicznego napisu BETA nie ma.

A co do pobierania kasy, kto chce płaci kto nie chce nie płaci i tez może grać, nigdzie nie masz napisane ze za korzystanie z gry pobierana jest jakaś opłata (pomijając koszt prądu czy dostępu do neta, ale to raczej nie idzie do kieszeni Ubi). Kupowanie klejnotów to świadomy indywidualny wybór.
    Klejnoty dają tylko udogodnienia, bez których gra jest wciąż możliwa.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Potwierdzam że zrobiłem tydzień temu elita i buga nie było.
    Wszystkie zadania główne zaliczone.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja też potwierdzam,zadanie zrobione bez problemu

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 7 8 9

Uprawnienia umieszczania postów