Kilka słów o supporcie..
Zanim zaczne - to bardzo miło z Twojej strony Xaar, że bronisz kolegów i koleżanki ( pozdrawiam miłą panią Gosie ) bez względu na to co robią.
Dwa dni po tym, jak zaczęły się problemy ze stabilnością klienta/strony/forum, brakiem możliwości logowania, chatem gildiowym ( zaraz po patchu ) wysłałem supportowi zgłoszenie o poważnych problemach technicznych, które się pojawiły zaraz po wprowadzeniu poprawki.
Oczywiście support o problemie nie wiedział - bo jakże. Zasugerowałem sprawdzenie logów ingame, bądź popularnych portali internetowych aż kipiących od bluzgów użytkowników na niemożność zalogowania się do gry, bądź nieustanne crashe.
Support oczywiście uznał że wina leży po stronie mojej przeglądarki i aktualizacji wtyczek flash i swf. Po obaleniu tych bzdurnych argumentów padła odpowiedź, że problemu należy szukać w parametrach mojego komputera - zbyt słaby na TSO. Grzecznie wysłałem pani Gosi z supportu informacje, że posiadam core i7, 8GB RAMu oraz GF 690GTX. Wolne żarty!
Po czym support stwierdził, że mój problem zostanie przekazany do działu technicznego - wiadomość chyba z tego samego dnia kiedy Xaar wrzuciłeś oficjalne info na strone.
Podsumowanie - przez niemalże tydzień zmagania się z błędami klasyfikowanymi w raportach QA jako critical issue ( najwyższa kategoria z możliwych ) support udaje że nic nie wie o problemie??
To jest jawna drwina i kpina z użytkowników Xaar - zdaj sobie z tego wreszcie sprawe.
Nawet providerzy internetu cieszący się najgorszą opinia w kraju nie mają tak bezczelnej obsługi technicznej.