Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 90

Wątek: Nowy kwiatek - uwaga wyższe levele !!!

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Blaszka1971 Zobacz posta
    i rowniez bym nie osadzal_maciek zbyy oijany jestem by pisaac ale nie krytkuj innych bo gr ajest tak rozna ze cieko do czegos dojsc kurna chyba dobze w koncu
    Blaszka jak odejdzie kilka % weź te literki dopisz bo nie rozumiem

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez maciek0081 Zobacz posta
    Blaszka jak odejdzie kilka % weź te literki dopisz bo nie rozumiem
    przepraszam_sam nie wiem o co mnie chodzilo w takim stanie nie powinienem sie zabierac za pisanie

Osadnik Awatar wordan
    Serwer
    Nowy Świat
    az sie wierzyć nie chce dzięki za ostrzeżenie

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Posłałem wczoraj wiadomość do znajomych powinni rozesłać dalej.
    Dzięki i powodzenia w odzyskaniu wyspy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Miałem dawno temu przed latem podobny problem (pomijało ładowanie 1/1 i szło OK ale nic się nie działo) i powiem Ci nie martw się uszy do góry samo sie zrobiło po iluś dniach i nic nie pomagało nawet zmiana przeglądarki ani logowanie u kumpli.Po jakimś czasie nie za szybko samo się zalogowało wkońcu.Co jakiś czas próbuj i tyle i wiem na 100% że to wina softu gdzies walneli byka i tyle :-) PZDR

Początkujący Osadnik Awatar Skarsol
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czy mógłby się wypowiedzieć ktoś jeszcze, kto zrobił zadanie główne "więcej jednostek", czy działa mu normalnie czy też ma takie jazdy jak maciek?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Spotkałem się dzisiaj u siebie z identycznym błędem po wykonaniu misji, w której miałem osiągnąć określoną na jakimś poziomie produkcję mieczy żelaznych, stalowych, damasceńskich oraz kusz i armat. Nagrodą były klejnoty + sth. Misja nazywa się chyba "mistrz sztuki wojennej". Odradzam jej wykonywanie na jakiś czas.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Informacje zarówno o misji "Elita" jak i "Mistrz sztuki wojennej" zostały przekazane już jakiś czas temu do sprawdzenia. Gdy pojawi się jakaś aktualizacja w tej sprawie, od razu o tym poinformuję.

Początkujący Odkrywca Awatar Metz
    Serwer
    Nowy Świat
    Super, że support 'już' wie o problemie. Szkoda tylko że za każdym razem support dowiaduje się o nich jako ostatni.
    Abstrahując od tego - dlaczego zadanie nie zostało jeszcze usunięte/zablokowane/poprawione? To powinna być natychmiastowa reakcja. Czekacie, aż więcej osób sobie zablokuje możliwość wejścia na wyspe? Ja wiele rzeczy jestem w stanie zrozumieć, szczególnie spraw technicznych związanych z developerką lub hotfixami ale takiej ignorancji i bezradności jak w przypadku TSO Polska jeszcze nie widziałem. A miałem do czynienia z każdą wartą uwagi grą MMO, online jak i browserów.
    Proponuje puścić więcej reklam polskich osadników w TV, z zastrzeżeniem że muszą szybko kupować klejnoty zanim sobie zablokują konto, lub dostaną tygodniowego crasha.

Przedsiębiorstwo w którym pracuje zajmuje się portami gier na platformy java/flash i android. Po czymś takim jak tutaj, cały polski oddział wyleciałby z roboty na zbity pysk 3 dni po incydencie. A z tego co widze, u Was wszyscy mają się świetnie. Super profesjonalizm, tak trzymać!
    Ostatnio edytowane przez Metz ; 29.11.2012 o 17:31

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    SUper że temat założony jest już dawno - i ciągle nie ma odpowiedzi i reakcji.... o naprawie nie spominając....
    Przy okazji - hurra - dzisiaj support odpisał - po ponad tygodniu !!!!

Czyli żyją !!!

Treść - przepraszamy, że tak późno czy problem nadal występuje...

Pierwsza myśl ( *** - przyszły krasnoludki i rozwiązały go za was).... ale spoko - pisze grzecznie - że nie - że sam się nie rozwiązał..

No to teraz zapewnienie, że będzie już szybka pomoc (trudno o wolniejszą niż tyle dni).... i PORADA - czyść ciasteczka, zmień przeglądarkę a najlepiej idź do kolegi sprawdzić może u niego się da..... ( aż mnie zamurowało).....

odpisałem że takie porady to możemy pominąć.... potem pomyślałem....o co tu chodzi.... ponad tydzień, tyle kasy wpakowane w nierobów....kosztowna ta porada o ciasteczkach i wymagała dużo czasu.... oczywiście nagle znowu cisza bo innych porad na szybko nie ma....

Tyle w kwestii komentarza....
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 29.11.2012 o 19:29

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów