Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 131

Wątek: Znów nie można się zalogować

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Porażka , taka reklama a nie można się spokojnie zalogować heh
    Ostatnio edytowane przez acociekimjestem ; 26.11.2012 o 18:40

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ehhhhhhh nawet stron z pomoca techniczna ładuje sie od od od i dododo kitu nic nie dział

zanim zaczeli się reklamować to jakoś to działało a od czasu reklam tu całkowita klapa

Początkujący Osadnik Awatar Kosix777
    Serwer
    Słoneczny Gród
    powinni wpierw oddzielić serwer gry od forum... to by trochę zredukowało problem... a następną sprawą jest to że mogliby podzielić serwer na 2 części (lub więcej)
    i rozdzielić między nimi istniejące światy...
    TO NAPEWNO BY POPRAWIŁO GRE, ALE CHYBA NIE MAJĄ O TYM BLADEGO POJĘCIA

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    i jak długo to nie będzie działać tylko same straty przez to są

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ta gra to się robi normalnie JEDNA WIELKA PORAŻKA!!! Człowiek zamiast siąść sobie, spokojnie pograć i się odstresować po całym ciężkim dniu to siedzi i klika i klika i klika i......dupa! NIE MOŻNA SIĘ zalogować :///
    Skoro wasze servery nie wyrabiają to po jaką chol...ę wpuściliście tyle ludzi na jeden server, fundujecie graczom darmowe testy obciążeniowe czy może to jest forma jakiegoś eventu: Kto się zaloguje ten wygrywa ???
    TSO jak dla mnie to fajna gra i z przyjemnością do niej zasiadałem ale niestety zaistniała sytuacja (utrzymująca się i ciągnąca już od jakiegoś czasu) nasuwa jedną myśl: poszukać sobie innej gry która będzie działał w normalny sposób i wybić innym ludziom z głowy zaczynanie przygody z TSO, a dodatkowym "plusem" dla BB będzie to że po rezygnacji jakieś określonej liczby graczy z TSO gra zacznie działać płynnie i będzie możliwe NORMALNE logowanie się!!!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Po prostu zaj.....e, szczerze to nawet słów już nie mam, proponuje założyć ankiete na temat: zrezygnowania z dalszej gry jeżeli jej stan się nie poprawi czy coś takiego, może wtedy BB zaaregauje jak zobaczy jaka jest skala i czym to grozi.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

porażka

tak sie zastanawiam czy ta gra to jest na jakims domowym skladaku postawiona i przez modem podlaczona (taki ala lata 90te)? Ten ktos kto placi za te reklamy w tv to chyba jakis idiota... Firma ubisoft od czasu powstania tego "tworu" bedzie mi sie kojarzyc tylko i wylacznie z mega kompromitacja i amatorką, wszyscy Ci Polscy "fachmeni" do zwolnienia... jak ktos chce konto to oddam darmo.... wspolczuje tym ktorzy placa za te ich badziewia... Pozdrawiam i kończe ten kiepski serial...

p.s.
    najbardziej mnie smieszy ta "klasa" i hojność administratorów - za poprzednie 4dniowy offline dostałem 150desek.... super! teraz pewno bedzie albo ban za tego posta albo 25rybek.... buhahaha

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wczoraj w nocy gra źle chodziła: ciągle wczytywało, nie widziałam gildii, nie mogłam nic zrobić
    Dzisiaj 6 rano - co 5 minut zrywało połączenie z serwerem, relog
    teraz od 17 do teraz próbowałam się zalogować, nie wiem kiedy uda mi się wejść do gry - to bardzo smutne
    to nie tylko rozrywka, ale gra społecznościowa, mamy swoje gildie i zobowiązania, które nie bardzo jesteśmy w stanie podjąć, co z tego że na otarcie łez dostanę jakieś 250 doładowania do surowca, kiedy gra chodzi coraz gorzej
    Z przerażaniem oglądam mamiące reklamy w TV, bo wiem że z każda osoba nowo zalogowaną, gra będzie gorzej chodzić. I nie o to chodzi , ze mam coś przeciwko nowym, ale firma nie przygotowała się na to. Za dwa tygodnie ma wejść event świąteczny, na tak awaryjnym trybie, to dopiero będzie masakra.
    Uważam, że te reklamy i podejście firmy jest grubo nieuczciwe w stosunku do gracze, wersja beta tego nie tłumaczy.

Początkujący Osadnik Awatar Ariel30
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Oddam swoje konto za darmo!!! Żenada i jeszcze raz żenada. Kupiłem wersję pudełkową gry w Empiku i pograć nie mogę. Ubi robi sobie jaja od jakiegoś czasu. Tak było też z Silent Hunter 5 który był zabugowany jak 100 nieszczęść i z wielką łaską w końcu dali patha do tej gry. Tutaj od pewnego czasu też klapa totalna. Settlersi w wykonaniu Online to chyba tylko dla psychicznie i nerwowo chorych żeby się odstresowali rozwalając klawiaturę, monitor, kompa To co teraz się dzieje to kpina z grających, bo jakieś tam rekompensaty w postaci 150 desek czy 500 marmuru to ja mogę sobie nabić na wacka Jeszcze na dodatek reklamują w TV coś co nie działa Takie rzeczy to tylko w Polsce, bo tutaj wszystko jest nienormalne. Spadam z tej strony i nie mam zamiaru już więcej wracać do tej gry bo Ubi spieprzyło Settlersów tak, że już gorzej się chyba nie da!!! Pozostałym życzę powodzenia w logowaniu się do gry, tylko czasu trzeba najpierw kupić dużo za diamenty najlepiej w sklepie i cierpliwość też najlepiej za esemesa np 200zł. To wtedy pewnie moment zaloguje takiego usera do gry. Bawcie się dobrze ja już mam to w "głębokim poważaniu"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja myślałem że jestem cierpliwy.
    DOSYĆ!!!!!!!!
    Rezygnuję z tej gry.
    Miło było poznać kilku graczy
    A informatycy no cóż .............................. (każda kropka to jedna "pochwała" lepiej poszukajcie pracy w innym zawodzie bo na chleb z tego nie dacie rady )

Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów