Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 131

Wątek: Znów nie można się zalogować

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    kolejny dzień wieczorem nie można się zalogować ,miałam sobie uśpić kopalnie złota rozbudowaną do 5lvl i poszło w p...ucoraz gorzej z tą grą

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    no i czas na forum walnięty - posty o godzinie 21:56 jak dopiero 21:05 ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Kolejna przerwa techniczna w ciagu ostatnich dni, problemy z logowaniem itp. Jakie jest Wasze stanowisko w temacie trwajacych przygód, do których gracze nie mogą sie zalogowac? Dacie nam premie wynikajace z nie zrobienia przygody ze względu na czas, który tracimy nie mogac sie zalogowac? Czy po prostu czas trwajacych w obecnej chwili przygód zostanie wydłuzony o np dzień, spowodowany problemami technicznymi? Czy moze potraktujecie nasze przygody za ukończone i przekarzecie nam nagrody zwynikajace z ich ukończenia? Bo za kolojne problemy techniczne nie powinien odpowiadać gracz, a osoby zajmujące się grą zawodowo.

Vernersan
    Zaczynam poważnie żałować czasu i pieniędzy zainwestowanych w tę grę widać że nikt kompletnie nie czyta z modów tego forum bo kryptoreklama innej gry jest tu już kilka dni i dalej sobie jest. JEST TO JUŻ KOLEJNA TAKA SYTUACJA GDY CZŁOWIEK WALCZY Z SERWEREM O MOŻLIWOŚĆ ZALOGOWANIA SIĘ GO GRY BO CO ......................
    CHYBA FAKTYCZNIE TRZEBA BĘDZIE POSZUKAĆ CZEGOŚ STABILNEGO CO DOSTARCZY TROCHĘ ODPRĘŻENIA A NIE DOŁOŻY DODATKOWEGO ZDENERWOWANIA

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    dostaniesz nędzne doładowanie kopalni....szkoda że Firma znana na świecie taką siarę odpaliła...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja niestety już któryś dzień z rzędu mam problemy z zalogowaniem. W miarę możliwe jest to jedynie w godzinach porannych... później gdy próbuję bo graniczy z cudem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    niedziela jest.... jutro naprawią. mam nadzieję że tym razem rekompensata będzie solidna, np klejnoty lub patenty, bo przerwa jest już naprawdę długa.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    w dupe ***ana gra!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    około 14 jeszcze udało mi się jeszcze wejść do gry, teraz już nie. Mogę się zalogować ale niemożliwe jest wejście. Kpiny!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    BB dalo <3 kase to by brali a serwera nie ma kto naprawic zal i tyle .... 2,5h sie probuje wbic i nic

Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów