Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 131

Wątek: Znów nie można się zalogować

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    @Blaszka ja się z Tobą zgadzam że to nie zostało przetestowane należycie, i my byliśmy testerami na przeciążenie a nie na działanie prawidłowo handlu/zadań
    a to jest duża różnica, i te testy przeszedł nowy system czy to handlu czy nowego interfejsu. Zaznaczam że w dniu wprowadzenia wszedł nowy flash, dlatego sądzę że to może być jego wina, z tymi kilkoma dniami po updacie pewnie wzrosła liczba ludzi która zrobiła aktualizacje flesha i to się spotęgowało co teraz można odczuć.

nowy flash powoduje błędy nie tylko w tej grze

co do samych zadań jak pisałem: powinni być etatowi testerzy, którzy robią zadania czy inne pierdoły żeby sprawdzić czy nie ma błędów, my nie jesteśmy od tego .
    skoro coś nie wyszło i jak widać po 4tym dniu problemów z logowaniem, jestem za tym że powinni wrócić do dnia z przed update, tylko pamiętam z dawnych rozmów że to nie takie proste, bo by musieli ręcznie szukać kto wykupywał klejnoty, więc lepiej dalej brnąć w te bagno :P

ps testowania, na się logowałem na drugi dzień i miałem rozbudowaną wyspę z lvlem 46, kolega logował się pierwszego dnia i do końca nie mógł zrobić 30lvla

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    pisze o tym od dnia wprowadzenia updat'u,ze jesli cos jest wadliwe a nie mozna naprawic to sie wraca do starego sprawdzonego,ale to chyba za trudne dla technikow!naprawde trudno zrozumiec ich polityke_jedynie co mnie sie nasuwa na mysl to to,ze chca by sie gracze sami wykruszyli aby problem lagow sam sie rozwiazal

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Blaszka1971 Zobacz posta
    pisze o tym od dnia wprowadzenia updat'u,ze jesli cos jest wadliwe a nie mozna naprawic to sie wraca do starego sprawdzonego,ale to chyba za trudne dla technikow!naprawde trudno zrozumiec ich polityke_jedynie co mnie sie nasuwa na mysl to to,ze chca by sie gracze sami wykruszyli aby problem lagow sam sie rozwiazal
    Blaszka ale lagi to jeden temat - te wszystkie zadania - które nie dadzą się kończyć, które blokują grę, blokują konta, czy po prostu migająca strzałka - świadczą o braku przetestowania takiego dużego upgrade'u.... wierzysz w to, że ktoś testując zmiany byłby na tyle ślepy żeby nie widzieć że strzałka miga non stop ??

Po prostu tniemy koszty = robimy badziewie - gdyby ktoś przysiadł od 1 levela - dostał milion klejnotów to by w jeden dzień przetestował mechanizm zadań zaliczając je po kolei.... przecież macie (BB) klejnoty - możecie zrobić test i dać komuś no limit żeby levelował się od 1 do 50tego za klejnoty - budował upgrade robił wojo stawiał..... takie trudne ?

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Maciek przeczytaj chyba z 2 strony wstecz , właśnie o tym piszemy, jest testowy, działa na tym samym kodzie co tu, często gęsto między testami jak się tam wchodziło to dawali prezenty w postaci pół miliona klejnotów, była okazja do własnego przetestowania rzeczy oferowanych w sklepie, ale..... to nie my jesteśmy od testowania i sprawdzania bugów!!

więc muszą być ludzie od testów i jak piszesz nie możliwe żeby nikt nie zauważył takich błędów. Jak dla mnie to wina wtyczki, nie opanowali tego a ciężko było się wycofać, i im dłużej tym trudniej będzie zrobić cofkę a jak widać weekend się zbliża i ..... czas wolny, dla programistów i grających

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    maciek i tak bylo,ale nie wzieli pod uwage wyzszych lvl-i

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    zaraz mnie *** strzeli. BB robicie cos z tym wgl czy sie opie****lacie.

slodkianiolek1

Problem z logowaniem

Masakra!!! Od 8 rano nie moge sie zalogowac do tej pory, przegiecie paly!!!!

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Niestety ja także nie mogę się zalogować od godziny 16:15 do teraz.Wyskakuje komunikat taki jak przy aktualizacji.Czy macie ten sam problem.
    Jeśli ta gra ma tak wyglądać to trzeba się grubo zastanowić czy w nią dalej inwestować jakąkolwiek kasę i czas skoro w wolne dni nie można pograć.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Już od tygodnia nie mogę się zalogować ...

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    czy ktokolwiek z BB patrzy na to co się dzieje?? wiem że gra jest beta ale takie bugi. zwiechy i problemy to porażka!!!! za słowo dupa na globalu dostaniesz banan ale jak lagi czy problemy to wszystkie mody morda w kubeł

Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów