@Blaszka ja się z Tobą zgadzam że to nie zostało przetestowane należycie, i my byliśmy testerami na przeciążenie a nie na działanie prawidłowo handlu/zadań
a to jest duża różnica, i te testy przeszedł nowy system czy to handlu czy nowego interfejsu. Zaznaczam że w dniu wprowadzenia wszedł nowy flash, dlatego sądzę że to może być jego wina, z tymi kilkoma dniami po updacie pewnie wzrosła liczba ludzi która zrobiła aktualizacje flesha i to się spotęgowało co teraz można odczuć.
nowy flash powoduje błędy nie tylko w tej grze
co do samych zadań jak pisałem: powinni być etatowi testerzy, którzy robią zadania czy inne pierdoły żeby sprawdzić czy nie ma błędów, my nie jesteśmy od tego .
skoro coś nie wyszło i jak widać po 4tym dniu problemów z logowaniem, jestem za tym że powinni wrócić do dnia z przed update, tylko pamiętam z dawnych rozmów że to nie takie proste, bo by musieli ręcznie szukać kto wykupywał klejnoty, więc lepiej dalej brnąć w te bagno :P
ps testowania, na się logowałem na drugi dzień i miałem rozbudowaną wyspę z lvlem 46, kolega logował się pierwszego dnia i do końca nie mógł zrobić 30lvla![]()