Właśnie.Jest mi bardzo przykro z tego powodu że połączenie jak zwykle nie powiodło się.Czekam na niespodziankę tzn. na udane połączenie.Dajcie zagrać chociaż raz w tygodniu.
Właśnie.Jest mi bardzo przykro z tego powodu że połączenie jak zwykle nie powiodło się.Czekam na niespodziankę tzn. na udane połączenie.Dajcie zagrać chociaż raz w tygodniu.
jak tu cos zaplanowac jak to wejsc nie mozna
Czy to jakiś joke dzień po updacie wieczorem nie można się zalogować i wyświetla się strona przerwy technicznej?
porażka nie ma już słów to co robią serwery zawalone i zapchane a oni dalej przyjmują nowych graczy , rano jeszcze chodzi gra ale po 16 muł i nie idzie się zalogować myślą tylko o kasie nie obchodzimy ich jeszcze bzdury wypisują żebyś zainstalował i w przeszedł na inna przeglądarkę jaja se robią z graczy co graja od początku gry ,teraz się już idzie zalogować bo dzieci już poszły spać i się luźniej zrobiło żenada a co z przygodami i z naszymi zasobami dacie zaś koszyk mały klupnijta się w głowę .
Widzę ze wczorajsze problemy powtarzają się i dziś a szkoda fajna gierka odprężająca. Ale chyba przeróbki powinny być testowane jak do tej pory na serwerach testowych a nie na działającym organizmie. A taj to tylko rozczarowanie i na odwal się jakieś bonusy. Proponuje adminowi i całemu zespołowi obsługującemu gierkę żeby zaprzestali zabawy tylko uczciwie pracowali.
po co wprowadzają coś co sie kupy nie trzyma... tylko graczy zniechęca d o wszystkiego....
Od godziny 19 nie moge sie zalogować ;/ co jakiś czas klikam odśwież i nic w miedzy czasie zrobiłam milion rzeczy, tyle ze chciałabym wysłac wojsko do przygody a tu kupa ... nie da sie a czas mi tam niezmiernie upływa
ten sam problem,to co oni konserwowali wczoraj? że jest gorzej jak było?!!! porażka.
nie posrajcie sie z tego placzu ze wam giera nie dziala. wyjdzcie sobie na browarek do klubu a nie bedziecie tutaj jakies zalosne teksty pisac ze to beta sreta i powinna wam dzialac. Beta to beta, ma prawo miec przerwy techniczne i backupy jak kazda inna gra
Ostatnio edytowane przez danor20 ; 23.11.2012 o 00:26
powiedział co wiedział... poziom wypowiedzi ogromny...