Ja tez kibicuje swir23 moze w koncu jakis producent gier online zrozumie ze nie jest bezkarny
Cos założyciel watku zgasl
Podbijam
Przeczytaj najpierw zasady urzytkowania a potem mow o bezkarnosci, własnie ten prawniczy dokumencik zapewnia firma takim jak ta robienie sobie co chca i manie nas tam gdzie slonce nie dochodziA i jeszcze jedno, kazdy z nas zakladajac konto potwierdza ze sie z tym wszystkim zgadza zeby nie bylo :P
I jeszcze taki drobny szczegół - jeśli ktoś z was wykorzystywał bugi istniejące w grze, to może zapomnieć o jakiejkolwiek rekompensacie ze strony BB na drodze sądowej. Wszelkie klonowanie doładowań czy premii jest wyraźnie zabronione w regulaminie a akurat ten zapis jest w 100% zgodny z KAŻDYM prawem. Może i nie radzą sobie z naprawianiem problemów, ale jak trzeba będzie znaleźć jakieś haki na graczy na potrzeby obrony w sądzie to zapewniam was, że będą w stanie wygrzebać każdy przypadek bug-usingu.
Trzeba było sprzeciwiać się ACTA?? Hahaha teraz macie... teraz nic im nie zrobicie, trzeba było nie protestować przeciwko ACTA to te pieniądze BB w zębach by wam przyniosło.
Drax wszyscy wiedzą że jesteś kompatybilny inaczej czemu nabijasz sobie posty ktoś Ci za to płaci ??
Ja od trzech dni mam taki komunikat:
![]()
Ostatnio edytowane przez AnTurek ; 01.12.2012 o 13:41