Patrzac na to co sie dzieje od 3 dni http://scr.hu/0tmq/k51vx zaczynam myśleć ze Blad to jest ____ale nasz że zaczęliśmy w to grać aczkolwiek mam świadomość napisu że to wersja Beta -Beznadziejny -etap-tworzenia-aplikacjiDDD eh Help!!!!!
Patrzac na to co sie dzieje od 3 dni http://scr.hu/0tmq/k51vx zaczynam myśleć ze Blad to jest ____ale nasz że zaczęliśmy w to grać aczkolwiek mam świadomość napisu że to wersja Beta -Beznadziejny -etap-tworzenia-aplikacjiDDD eh Help!!!!!
Witam.Ja moge sie zalogowac na gre ale jak wgrywa mi koncowke to wyskakuje...Obszar serwera uszkodzony.W tym obsarze wystapil blad.Prosimy sprobopwac ponownie...i jedyne co moge zrobij to wcisnac ok i wtedy wraca do strony glownej.Co zrobic?Ile trzeba czekac az to naprawia bo mam to od wczoraj.Normalnie brak mi slow,a niby tyle mozgow tam pracuje.![]()
Mniuch: piszę na podstawie własnych obserwacji i tego co uda mi się dowiedzieć od innych moderatorów i supportu, jeśli cos wiem to staram się informować, ale zauważ że nie jestem pracownikiem a jedynie wolontariuszem i nie pracuję w siedzibie BB w niemczech tylko w domu więc nie mam możliwosci zeby wszystko wiedzieć.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
MOD_Zakrecony chwala,ze czytasz forum,ale mniej interesuje czy to co tutaj piszemy trafia do BB?moim zdaniem od zglaszania ogolnych problemow/bledow itd jest wlasnie forum i to stad powinien ktos upowazniony przekazywac dalej tak by support nie byl zarzucany indywidualnymi zgloszeniami,gdyz najwyrazniej nie wyrabia,ale gdyby szlo jedno ogolne zgloszenie od np. Moderatora (dumnie brzmi) bezposrednio do producenta (chocby o bledach technicznych ogolnych)wraz z info tutaj,ze cos takiego nastapilo to mysle,iz support zostalby w pewnym stopniu "odblokowany" i mialby wiecej czasu na zgloszenia indywidualne a w szczegolnosci te naprawde wazne typu:brak mozliwosci gry_pozdrawiam
Ps.ide o zaklad,ze na problem z wykonywaniem zadan support otrzymal setki zgloszen dotyczacych tego samego tematu a na kazde musi odpowiedziec,wiec...Moze,ktorys z Moderatorow forum zalozylby osobny temat odnosnie bledow po aktualizacjach?po przeczytaniu postow zapisalby wsio i wowczas zglosil_nie wiem moze zle mysle,lecz probuje jakos reagowac na zaistniala sytuacje,gdyz w tej chwili to wyglada tak:xaar pisze,ze tylko moze przekazac;moderator,ze jest wolontariuszem i nie moze;support,ze ma natlok zgloszen i tez nic nie moze,czyli wyglada na to,ze nikt nic nie moze![]()
Według mnie z tego co widze przez ostatnie 3 dni na forum tylko zagląda Mod_Zakręcony i tyle ... BB_xaar od jakiegoś czasu nic nie pisze. Jak wcześniej Mod_Zakręcony pisal on tylko opier sie na swoich spostrzeżeniach itp. A nikt naprawde nie napisal nam co się dzieje naprawde . Nawet nie ma głupiej informacii na stronie po logowaniu że była awaria itp. Cos nabąknięte tylko na facebooku i tyle...
Mniuch troszke jestesmy sami sobie winni,gdyz wczesniej pisalismy do xaara,ze nie chcemy by pisal komenty w stylu: o problemie wiemy...,jak tylko bede mial info... itdwiec jeli nie mial zadnej waznej informacji to nie pisal
![]()
Problem z logowaniem trwa dzień trzeci...
Myślę, że to dość długo by uzyskać chociaż jakieś wyjaśnienie. Ale wydaje mi się, że od zeszłej konserwacji jest zero odzewu bo następna wszystko naprawi, a jak to z konserwami bywa, jedno naprawią inne popsują....
Porażająca komunikacja, a raczej jej brak.
Oraz absurd by posiadać fb by wiedzieć czy dziś się zaloguję czy nie....
[...] mnie już bierze. Kolejny dzień i nadal to samo i ten zakichany komunikat, że trwają prace nad usunięciem problemu. [...] prawda, że trwają jakiekolwiek prace. Przeciążenie to przeciążenie i tylko tępak się tego nie domyśli. Dziwne, że codziennie następuje ten sam problem w tych samych godzinach. Kpina i lekceważenie graczy!!! Proponuję Abyś Xaar zasugerował odpowiedzialnym za reklamę, która pojawia się w TV, aby na koniec był komentarz jak przy reklamie z lekami :
"Gra w fazie rozwoju i zalecane używanie relanium przy próbie logowania w godzinach od 17:30 do 20:00 czasu polskiego. Producent nie ponosi odpowiedzialności za [...] klientów."
Proszę nie używać wulgaryzmów, pseudocenzura traktowana jest jak wulgaryzm
Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 21.11.2012 o 23:12
Poprostu maja NAS w d... Poza tym to szczyt bezczelności aby za bete (i to nie działająca) pobierać opłaty (co prawda dobrowolne). Wiedzą, że mogą wszystko olewać bo 50 osób zdegustowanych poziomem działania serwerów zlikwiduje konta i odejdzie ale na ich miejsce przyjdzie 100 nowych niczego nie świadomych graczy. Jak to się mówi reklama dźwignią handlu.
Też juz mi nerwy nie wytrzymuja. chyba rzucam te gre pomimo wywalenia paru złoty![]()