Witam ja równiez nie modę grać od 2 dni. Mam problem z połaczeniem się z serwerem gry i wyświetla się przerwa techniczna.
Witam ja równiez nie modę grać od 2 dni. Mam problem z połaczeniem się z serwerem gry i wyświetla się przerwa techniczna.
Problem jest chyba szerszy, bo i moi znajomi (różne serwery) od 3 dni nie możemy uruchomić gry... :-(
Problem jest chyba szerszy, bo ja i moi znajomi (różne serwery) od 3 dni nie możemy uruchomić gry... :-(
Dzień dobry. Wydałem troszkę pieniędzy na tę grę więc interesuje mnie problem logowania (bo nie mogę się zalogować). Moje pytanie: czy ktoś w ogóle reaguje na Panów posty? Na skargi????? Ze strony producenta. Proszę o informację na ten temat. Jeżeli gracze są lekceważeni ze swoimi problemami to baaaardzo chciałbym o tym wiedzieć.
Podpisuje się .. tak samo nie moge sie zalogować :///
Ja wprawdzie loguję się niemal bez problemów, jednak wielu moich znajomych ma ten kłopot. Kilku stwierdziło, że jeśli dziś, po konserwie, sytuacja się nie poprawi, to rezygnują z gry.
Szkoda, że w BB nie myślą o tym, że zła opinia o grze odstraszy potencjalnych graczy i biznes nie będzie się kręcił tak, jakby chcieli. A w necie nieprzychylnych opinii już można znaleźć na pęczki.
Zróbcie z tym porządek, bo sami stracicie najwięcej - płacących realną kasę graczy.
dodam,ze kazda gra BB/Ubisoft bedzie miala przypieta latke
to samo