Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: logowanie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam ja równiez nie modę grać od 2 dni. Mam problem z połaczeniem się z serwerem gry i wyświetla się przerwa techniczna.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Problem jest chyba szerszy, bo i moi znajomi (różne serwery) od 3 dni nie możemy uruchomić gry... :-(

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Problem jest chyba szerszy, bo ja i moi znajomi (różne serwery) od 3 dni nie możemy uruchomić gry... :-(

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Dzień dobry. Wydałem troszkę pieniędzy na tę grę więc interesuje mnie problem logowania (bo nie mogę się zalogować). Moje pytanie: czy ktoś w ogóle reaguje na Panów posty? Na skargi????? Ze strony producenta. Proszę o informację na ten temat. Jeżeli gracze są lekceważeni ze swoimi problemami to baaaardzo chciałbym o tym wiedzieć.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Podpisuje się .. tak samo nie moge sie zalogować :///

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja wprawdzie loguję się niemal bez problemów, jednak wielu moich znajomych ma ten kłopot. Kilku stwierdziło, że jeśli dziś, po konserwie, sytuacja się nie poprawi, to rezygnują z gry.
    Szkoda, że w BB nie myślą o tym, że zła opinia o grze odstraszy potencjalnych graczy i biznes nie będzie się kręcił tak, jakby chcieli. A w necie nieprzychylnych opinii już można znaleźć na pęczki.
    Zróbcie z tym porządek, bo sami stracicie najwięcej - płacących realną kasę graczy.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dodam,ze kazda gra BB/Ubisoft bedzie miala przypieta latke

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    to samo

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów