Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Pytanie: czemu nie kazdy członek gildii dostaje zadanie gildyjne

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Pytanie: czemu nie kazdy członek gildii dostaje zadanie gildyjne

Pytanie: czemu nie kazdy członek gildii dostaje zadanie gildy(i)jne.

OD czego zalezy którzy członkowie dostaną zadanie a którzy nie. Czy proporcje osób które dostaną/niedostaną są takie same niezaleznie od wielkosci gildii czy tez w wiekszych gildiach wiecej osob nie dostaje zadania ?

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Misje gildii są "rozdzielane" tylko w gildiach, które posiadają co najmniej 10 aktywnych członków. To, czy dana osoba jest aktywna czy nie, jest określane na podstawie ostatniego logowania: jeśli na koncie nie było logowań w ostatnich 48 godzinach, gracz jest uznawany za nieaktywnego -> nie dostanie żadnego zadania gildii.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    pisałem wcześniej o tym problemie i jest chyba strona dalej, problem nie polegał (u mnie) na tym że nie dostały zadań osoby które się nie logowały, tylko osoby które dołączyły dopiero co do gildii ( w sensie po updacie). Po zrobieniu zadań przez resztę graczy(tych wcześniejszych) dalej nie pojawiały się nowe zadania i tak 3 dni, dziś jednak pokazały się chyba wszystkim , więc może już się naprawiło.

dodam @xFENx że zadanie zaczęte w dniu wstąpienia do gildii nie pokazuje się , dopiero nowe

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    @ BB_Xaar

Mnie najbardziej ucieszył warunek AKTYWNOŚCI gracza w Gildii - aby zadania w ogóle mogły być wykonywane
    Założyłem własną Gildię, bo ta w której byłem (ponad 30 osób) miała tylko 7 aktywnych graczy.

Mam prośbę w związku z tym:

Liderowi Gildii przydała by się informacja o aktywności graczy (wykonanie zadań), bo czasem gracz jest aktywny ale zadań nie chce wykonywać.
    Ostatnio edytowane przez Hakardrag ; 20.11.2012 o 14:37

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    BB_xaar przestawcie zegar na forum, o godzinę do tyłu

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    BB_xaar przestawcie zegar na forum, o godzinę do tyłu
    Ustaw sobie odpowiednią strefę czasowa w Twoim profilu.

Uprawnienia umieszczania postów