własnie udało mi się zalogować i co ciekawe wrócił mi jeden z generałów z przygody którą mam zblokowaną pt. "obszar serwera uszkodzony"...
własnie udało mi się zalogować i co ciekawe wrócił mi jeden z generałów z przygody którą mam zblokowaną pt. "obszar serwera uszkodzony"...
szlak mnie trafił jak zobaczyłem reklame gry w TV......................
Gratuluję, że Tobie się udało. Niestety nad Doliną Odkrywców pieczę przyjął Satanisław Anioł - wicie, rozumicie itd. - Alternatywy4 reż. BAREJA
Budujemy, budujemy i przzzy - Stanisław Anioł Altrenatywy 4Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
W imieniu swoim oraz mojego synka (jakubx2004) życzę WSZYSTKIM dobrej nocy!
NIECH MOC bedzie z WAMI!!!
od 9-ciu godzin nie mogę sie zalogować.ciekawe jak przeprosicie.cała gosp padła pewnie.mam max ilość kopalń na 39 lvl, wtym 4 rudy złota.za co to potem odbudować?kpina i żenada!
w końcu po wielkich bojach udało się wejść do gry, czyli jestem jakieś 14h w plecy
dziękujemy wam wielcy **** z Ubi, że w końcu łaskawie pozwoliliście nam zagrać.
i miejmy nadzieje, że do czasu aż nie zrobicie gry na poziomie (domyślcie się o co chodzi) to nikt nie będzie was sponsorował klejnotami![]()
dalej nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!