Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 58

Wątek: Połączenie nie powiodło się

Początkujący Osadnik Awatar slawkow
    Serwer
    Słoneczny Gród
    gra , miała na bank wprowadzonego syfa , za dużo na raz chcieli władować ,pokombinowałem i jakoś grałem nawet forum gildy sie wyłapało ,ale totalna klapa , ciekaw jestem mam przygodę odpaloną ,ale surowce kopalnie padną i co ci w zamian dadzą> zgadnijcie , na bank jeden koszyk ,tak sie dba o klientów , płacie jak mało serwer zarabia , kurek się przykręca , z kond ja to znam >> ina niemiecka gierka jusz tak robiła , BEATTLEKNIGHT jak nie wiecie tak robiło , teraz gierka prawie padła

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja wszystko rozumiem to ze odsylaja na forum ale dlaczego nie informują o szacowanym czasie naprawy usterki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    wszystkim pokazuje polaczenie nie powiodlo sie trwaja prace konserwacyjne?bo jakos nie widze nigdzie wzmianki ojakiejs pier...... konserwacji

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Trzeba będzie wrócić do farmeramy.Tam przynajmniej serwery działały jak należy.Kasę też ciągnęli ale przynajmniej starali się żeby gra chodziła jak należy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Wszyscy mają problem z dostępem.Nawet modzi,bo jakoś nie widać ich pracy.Pewnie też nie mogą wejść i naprawić tego co wcześniej udało im się zepsuć.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Fajnie nawet do pomocy technicznej nie mozna napisac porazka

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    czas pomyśleć nad odpowiedzialnościa moda i zwrotem kasy za nie zrealizowane w tym momencie inwestycje za kase

Osadnik Awatar Mayk--DoUrden
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dalej wszyscy mają problem, czy tylko część?
    Ja od kilku godzin nie mogę wbić na serwer. Nawet nie ma jak wejść zablokować kopalni

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    jak my wszyscy chyba totalna kaplica a suport to tylko do 23 pracuje moze zostana na jakies nadgodziny nawet nie chce myslec co bedzie jak to niby pvp wprowadza o ktorym pisza zapewne wogole nie pogramy jak dla mnie to moglby mi oddac moje kilka ladnych tysiaczkow ktore wpakowalem i moge usunac konto wiecej wkur... sie niz przyjemnosci z gry bo chyba to miala to byc przyjemnosc i odrobina relaksu
    a jak dostana znowu kosz na pocieszenie to zrobie nowy watek i napisze gdziemoze sobie go BB wsadziec bo to juz przechodzi ludzkie pojecie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    jak my wszyscy chyba totalna kaplica a suport to tylko do 23 pracuje moze zostana na jakies nadgodziny nawet nie chce myslec co bedzie jak to niby pvp wprowadza o ktorym pisza zapewne wogole nie pogramy jak dla mnie to moglby mi oddac moje kilka ladnych tysiaczkow ktore wpakowalem i moge usunac konto wiecej wkur... sie niz przyjemnosci z gry bo chyba to miala to byc przyjemnosc i odrobina relaksu
    a jak dostana znowu kosz na pocieszenie to zrobie nowy watek i napisze gdziemoze sobie go BB wsadziec bo to juz przechodzi ludzkie pojecie

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów