Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: misja - generał został pokonany

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

misja - generał został pokonany

Witam,

nie mogę przejść tego zadania, ponieważ w menu gwiazdy nie dostałem funkcji leczenia

wyprzedzę pytania, tak przegrałem i wrócił generał do obozu
    tak wylogowałem i zalogowałem się ponownie

Osadnik Awatar Boski_Caesar
    Serwer
    Nowy Świat
    Funkcja leczenia? a to pierwsze słyszę... Generał sam się wyleczy po 4h (no chyba, że to któryś z ekspresowych generałów to po 2h).

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    to jak nie słyszałeś to najpierw poczytaj co pisze w oknie przy logowaniu na mapę:

• Nowa premia: Pakiet medyczny - powoduje natychmiastową regenerację generała po jego porażce.

i nie filozofuj

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ktoś wie czy można jakoś zdobyc ten pakiet medyczny oprócz tego zadania, w sklepie go nie widze.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    z tego co wiem to tylko z zadania obecnie, chyba nawet na tym polega to zadnie :P dostajesz i używasz

osobiście nie miałem i nie mam tego zadania więc .... na 100% pewności nie mam

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Także tego nie mialem zadania, ale spotkałem sie z nim na testowym, ale to byla jednorazowa regeneracja z tego co pamietam, wiec gdzie tu sens dodawac cos co mozna dostac raz (osoby z wysokim lvl nie dostaja) i wykorzytac raz. Brak możliwości wytworzenia, zakupu w sklepie powoduje ze ta nowosc jest bezuzyteczna.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    skoro Ty nie dostałeś ani ja , to żadna nowość dla nas nic to nie zmieniło

może liczą za ile to można sprzedać lub wyprodukować, i przy którymś update wprowadzą do sklepu/magazynu a teraz nieliczni mają w wersji próbki towaru

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja dostalam taki pakiet medyczny i po wykozystaniu gienek sie od razu zregenerowal jako nagroda byl taki sam pakiet
    zadanie dostalam po wyslaniu pierwszej fali na wyspie jak gienek przegral

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    z tego co ja wiem to pakiet medyczny i związane z nim zadanie maja tylko ci gracze którzy nie podbili jeszcze wyspy... i tyle wiem w temacie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Dostałem te zadanie ale szkoda było mi tracić pakiet na wyspie. Użyłem go na przygodzie, generała uleczyło, pakiet zniknął ale nie zaliczyło mi zadania. Wszystko wskazuje na to, że zalicza tylko jak użyje się go podczas podboju wyspy. Szkoda.

Uprawnienia umieszczania postów