Witam,
nie mogę przejść tego zadania, ponieważ w menu gwiazdy nie dostałem funkcji leczenia
wyprzedzę pytania, tak przegrałem i wrócił generał do obozu
tak wylogowałem i zalogowałem się ponownie
Witam,
nie mogę przejść tego zadania, ponieważ w menu gwiazdy nie dostałem funkcji leczenia
wyprzedzę pytania, tak przegrałem i wrócił generał do obozu
tak wylogowałem i zalogowałem się ponownie
Funkcja leczenia? a to pierwsze słyszę... Generał sam się wyleczy po 4h (no chyba, że to któryś z ekspresowych generałów to po 2h).
to jak nie słyszałeś to najpierw poczytaj co pisze w oknie przy logowaniu na mapę:
• Nowa premia: Pakiet medyczny - powoduje natychmiastową regenerację generała po jego porażce.
i nie filozofuj![]()
A ktoś wie czy można jakoś zdobyc ten pakiet medyczny oprócz tego zadania, w sklepie go nie widze.
z tego co wiem to tylko z zadania obecnie, chyba nawet na tym polega to zadnie :P dostajesz i używasz
osobiście nie miałem i nie mam tego zadania więc .... na 100% pewności nie mam
Także tego nie mialem zadania, ale spotkałem sie z nim na testowym, ale to byla jednorazowa regeneracja z tego co pamietam, wiec gdzie tu sens dodawac cos co mozna dostac raz (osoby z wysokim lvl nie dostaja) i wykorzytac raz. Brak możliwości wytworzenia, zakupu w sklepie powoduje ze ta nowosc jest bezuzyteczna.
skoro Ty nie dostałeś ani ja , to żadna nowośćdla nas nic to nie zmieniło
może liczą za ile to można sprzedać lub wyprodukować, i przy którymś update wprowadzą do sklepu/magazynu a teraz nieliczni mają w wersji próbki towaru
ja dostalam taki pakiet medyczny i po wykozystaniu gienek sie od razu zregenerowal jako nagroda byl taki sam pakiet![]()
zadanie dostalam po wyslaniu pierwszej fali na wyspie jak gienek przegral
z tego co ja wiem to pakiet medyczny i związane z nim zadanie maja tylko ci gracze którzy nie podbili jeszcze wyspy... i tyle wiem w temacie![]()
Dostałem te zadanie ale szkoda było mi tracić pakiet na wyspie. Użyłem go na przygodzie, generała uleczyło, pakiet zniknął ale nie zaliczyło mi zadania. Wszystko wskazuje na to, że zalicza tylko jak użyje się go podczas podboju wyspy. Szkoda.