Tak krotos666, najlepiej napisz do premiera, albo może lepiej do prezydentaDziwne że wszyscy tak jada po BB a cały czas grają ... to chyba jakis masochozm ... i to się właśnie powinno leczyc
![]()
Tak krotos666, najlepiej napisz do premiera, albo może lepiej do prezydentaDziwne że wszyscy tak jada po BB a cały czas grają ... to chyba jakis masochozm ... i to się właśnie powinno leczyc
![]()
Oni są już przekupieni, nic nie wskurają SirJacko![]()
Widzę kolego że bawi cię ta sytuacja. Jestem w stanie zrozumieć że wśród modów czy BB masz swoich znajomych czy nawet przyjaciół dlatego tak uparcie na forum w każdym poście ich bronisz ale postaraj się zrozumieć rozgoryczonych ludzi którzy zapłacili jakieś realne pieniądze i nie jest to masochizm że dalej grają a rozgoryczenie że zostali oszukani przez taką poważną firmę. Z całego serca życzę ci żebyś miał taki kłopot i żebyś też został w taki sposób oszukany zobaczymy czy też będziesz tak zaciekle dalej bronił modów , supportu i BB .
niestety dołączam do szczęśliwców, którzy obdarzeni zostali przez BB problemem z obszarem serwera.... jeśli to jest tak jak piszą w innych tematach - to faktycznie czas odradzać wszystkim inwestowanie chociaż 1 pln w tą grę, która w dowolnym momencie może się dla każdego skończyć problemem nie do rozwiązania.
jak dla mnie robią sobie z nas jaja i prędzej czy puzniej serwer gra nagle zniknie
SirJacko jak Draxopix - ten sam serwer i te same na przekor wszystkim wypowiedzi_przypadek czy zapomnial sie przelogowac?![]()
Pocieszę was że nie tylko w Polsce tak się dzieje. Masakra wysypało im się wszystko . A strona BLUEBYTE jest zawieszona. Ciekawe co zrobią jak będą zmuszeni to naprawdę wyłączyć . Co z pieniędzmi wtedy? A ludzie na całym świecie wkurzenia proponuje poczytać komentarze hehe na
http://www.facebook.com/TheSettlersOnline
ja nie zaiwestowałam ani złamanego grosza zniknie trudno najwyżej żal mi będzie fajnych znajomości z czatu i gildii polecam wyluzować się
Kółko wzajemnej adoracji i narzekaczy.Jak ktos nie narzeka to musi byc cos z nim nie tak pewnie
Blaszka i wordan wam ktos placi za to zeby pisac posty krytykujace BBBlogi sobie załóżcie moze? Choc w sumie narzekajcie i tu mi juz wszystko jedno moze nie bede pisal ale napewno bede sie nadal smial z polowy postow tu(nie mowie ze akurat z waszych
).Jak jest jakis problem to sie go rozwiazuje a nie siedzi i narzeka
(macie problem z gra to byscie go pomogli rozwiazac programistom z BB ale po co lepiej sie czepic Draxopixa)
Graczy sa tysiace a narzekaczy forumowych moze 100 wiec nikt mi nie powie ze to wielki problem i to koniec gry
Narazie chlopaki i powodzenia
Ostatnio edytowane przez Draxopix ; 21.11.2012 o 13:30