Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 111

Wątek: początek konca gry Settlers

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Tak krotos666, najlepiej napisz do premiera, albo może lepiej do prezydenta Dziwne że wszyscy tak jada po BB a cały czas grają ... to chyba jakis masochozm ... i to się właśnie powinno leczyc

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Oni są już przekupieni, nic nie wskurają SirJacko

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez SirJacko Zobacz posta
    Tak krotos666, najlepiej napisz do premiera, albo może lepiej do prezydenta Dziwne że wszyscy tak jada po BB a cały czas grają ... to chyba jakis masochozm ... i to się właśnie powinno leczyc
    Widzę kolego że bawi cię ta sytuacja. Jestem w stanie zrozumieć że wśród modów czy BB masz swoich znajomych czy nawet przyjaciół dlatego tak uparcie na forum w każdym poście ich bronisz ale postaraj się zrozumieć rozgoryczonych ludzi którzy zapłacili jakieś realne pieniądze i nie jest to masochizm że dalej grają a rozgoryczenie że zostali oszukani przez taką poważną firmę. Z całego serca życzę ci żebyś miał taki kłopot i żebyś też został w taki sposób oszukany zobaczymy czy też będziesz tak zaciekle dalej bronił modów , supportu i BB .

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    niestety dołączam do szczęśliwców, którzy obdarzeni zostali przez BB problemem z obszarem serwera.... jeśli to jest tak jak piszą w innych tematach - to faktycznie czas odradzać wszystkim inwestowanie chociaż 1 pln w tą grę, która w dowolnym momencie może się dla każdego skończyć problemem nie do rozwiązania.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    jak dla mnie robią sobie z nas jaja i prędzej czy puzniej serwer gra nagle zniknie

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    SirJacko jak Draxopix - ten sam serwer i te same na przekor wszystkim wypowiedzi_przypadek czy zapomnial sie przelogowac?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Pocieszę was że nie tylko w Polsce tak się dzieje. Masakra wysypało im się wszystko . A strona BLUEBYTE jest zawieszona. Ciekawe co zrobią jak będą zmuszeni to naprawdę wyłączyć . Co z pieniędzmi wtedy? A ludzie na całym świecie wkurzenia proponuje poczytać komentarze hehe na
    http://www.facebook.com/TheSettlersOnline

Osadnik Awatar wordan
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Blaszka1971 Zobacz posta
    SirJacko jak Draxopix - ten sam serwer i te same na przekor wszystkim wypowiedzi_przypadek czy zapomnial sie przelogowac?
    kiedyś to był nawet taki zawód klakier sie nazywał

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja nie zaiwestowałam ani złamanego grosza zniknie trudno najwyżej żal mi będzie fajnych znajomości z czatu i gildii polecam wyluzować się

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Kółko wzajemnej adoracji i narzekaczy.Jak ktos nie narzeka to musi byc cos z nim nie tak pewnie
    Blaszka i wordan wam ktos placi za to zeby pisac posty krytykujace BB Blogi sobie załóżcie moze? Choc w sumie narzekajcie i tu mi juz wszystko jedno moze nie bede pisal ale napewno bede sie nadal smial z polowy postow tu(nie mowie ze akurat z waszych ).Jak jest jakis problem to sie go rozwiazuje a nie siedzi i narzeka (macie problem z gra to byscie go pomogli rozwiazac programistom z BB ale po co lepiej sie czepic Draxopixa)
    Graczy sa tysiace a narzekaczy forumowych moze 100 wiec nikt mi nie powie ze to wielki problem i to koniec gry
    Narazie chlopaki i powodzenia
    Ostatnio edytowane przez Draxopix ; 21.11.2012 o 13:30

Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów