Draxopix jesli jest 1000 niezadowolonych a tylko jeden zadowolony to jak nalezy odbierac tego zadowolonego?
Draxopix jesli jest 1000 niezadowolonych a tylko jeden zadowolony to jak nalezy odbierac tego zadowolonego?
mr wordan ma odrobinę (tylko odrobinę) racji, mianowicie ta beta jest coraz bardziej niestabilna (co się kłóci z oczywistym jej rozwojem)
nie rozumiem jak jest to możliwe, skoro jest osobny serwer testowy, na którym to, co teraz jest na becie, powinno zostać przetestowane
wolałbym mimo wszystko wolniejsze wprowadzanie nieprzetestowanych nowinek do ogólnodostępnej bety, bo obecnie drugi dzień z rzędu zamiast ekranu gry widzę przeprosiny, że znowu dziś spora część graczy nie może się zalogować
Ciekawe że mnie wystarcza prawie 6letni laptop i jakos nie mam problemówbo jesli komp za 10k zeta nie wystarcza zeby grac w ta gre przegladarkowa to ... zostawie to bez komentarza
Poza tym do jakiejkolwiek krytyki prawo mają tylko ci ktorzy zapłacili/płacą za te gre.
Owszem to prawda ze problemy wydajnosciowe psuja "marke" ale fakty są takie ze za serwery i deweloperow ktos musi zapłacić.
I tym kimś mają być gracze. Projekt ma na siebie zarobić i jesli nie zarobi to zostanie zaorany. Ubisoft nie robi gry po to zebys ty sie dobrze bawił tylko żeby mieć z tego kase.
cyt:"...Poza tym do jakiejkolwiek krytyki prawo mają tylko ci ktorzy zapłacili/płacą za te gre.
Owszem to prawda ze problemy wydajnosciowe psuja "marke" ale fakty są takie ze za serwery i deweloperow ktos musi zapłacić.
I tym kimś mają być gracze. Projekt ma na siebie zarobić i jesli nie zarobi to zostanie zaorany. Ubisoft nie robi gry po to zebys ty sie dobrze bawił tylko żeby mieć z tego kase."
hmm_odpowiem krotko:jestes z Nowej Ziemii,wiec wyslij zapro do znajomych i odwiedz moja wyspe_wowczas napisz czy mam byc prawo niezadowolony
co do pierwszego to proponuje wprowadzić za kasę możliwość pisania na forum. Nie płacisz nie narzekasz. /ubawiłem się niesamowicie
co do drugiego to jest właśnie sens gier, że ja na to nie wpadłem!! Przecież gra nie jest do zabawy, dlatego fajne gry upadają a krocie zarabiają Ci, którzy robią szmelc
zgodzę się że gra ma na siebie zarobić ale "jak" pytam?? Skoro ma nie bawić?
Echhhhhh, czytam te Wasze posty i mnie trafia. Większość z Was wypisuje tutaj jakieś bzdury. Gram w to od początku i w pełni zgadzam się z mr wordan. To co zaczęło się dziać z tą grą w obecnej chwili to jakiś koszmar. Nie raz, ani nie dwa zgłaszałem problemy i tutaj i do supportu. Początkowo starałem się zrozumieć, że to "wersja" robocza (beta), że programiści starają się dogrywać wszystko i z czasem takie problemy jakie znów się pojawiły przestaną istnieć. No cóż, jak widać pomyliłem się. A co mnie głównie irytuje to to, że ostatnio w TV kilka razy widziałem reklamę Settlersów. Żenada, że reklamowane jest coś co tak naprawdę jest dalekie od normalności i pełnej funkcjonalności. Gra może i jest wymagająca, ale czy WOT jest mniej wymagający graficznie czy systemowo? Wątpię, a tam wszystko śmiga jak należy. Kolega wyżej pisze, że prawo do krytyki mają Co co zapłacili. Tak zapłaciłem i to sporo i co z tego? Ktoś mnie czy komukolwiek innemu coś zwróci? Płaciłem za to dobrowolnie, tak samo jak wszyscy. Jednak prawo do krytyki mają wszyscy którzy w to grają i się irytują zamiast czerpać przyjemność.
To co obecnie się dzieje np na serwerze Nowa Ziemia to dno totalne. Obecnie z każdym kolejnym dniem, coraz bliżej mi do zakończenia bytności tutaj. I wolę pobawić się starą III, która normalnie hula, niż wqrzać na gównianie działającej wersji online.
Firma zarabia na każdym z graczy i to dużo więcej niż na tych 30zł wydanych na klejnoty. Sama sprzedaż maili reklamodawcą i spam na skrzynkach więcej da, rejestracja również, nie mówiąc o profitach z serwerów. Z każdego logowania można czerpać zyski jak się wie jakUbi robi w dziale rozrywki i tworzy produkt ,który ma bawić ,a oni dzięki temu zarabiają. Nie znasz tematu. Jeśli pobieraja pieniądze dodatkowe(zobowiązują się również do czegoś) i znajdzie się ktoś kto wydał cieżkie pieniądze, po czym nie może się zalogować to na jego miejscu bym tego tak nie zostawiał,ale kto co woli
Bierność w życiu to nie koniecznie najlepsze rozwiązanie. U mnie jest dość dobrze,ale rozumiem poirytowanie niektórych.
Ostatnio edytowane przez Podkołdernik ; 20.11.2012 o 21:38
próbowałem w domu, w pracy, na telefonie i nic, NIE DA SIE ZALOGOWAĆ! a ktoś tu pisze że to moja wina? jesteś downem czy pracujesz dla BB
wydałem na tą partacką grę około 400-500 zeta i nie mogę grać! ****a to jest paranoja...
coraz gorzej się gra zachowuje
z minuty na minutę, a BB co robi?
Kurde, wcale się nie dziwię, że gracze nie zostawiają na Was suchej nitki
Trza pisać wyżej bo tu tylko się z nas support śmieje chyba.