Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 111

Wątek: początek konca gry Settlers

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Oj misie,misie.Mod sie ostanie o misie nie.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Skoro support nie odpowiada na zgłaszane problemy i nie jest w stanie mi pomóc proszę o zwrot pieniędzy za klejnoty gdyż towar jaki oferujecie jest nie pełno wartościowy więc zgodnie z polskim prawem jesteście państwo do tego zobowiązani. Chciałem dodać iż kopie tego zgłoszenia wysyłam do UOKiK jako organ rozpatrujący takie wnioski na terytorium RP

Proponuje postąpić jak ja skoro nie pomagają to my im pomożemy i nie piszcie bzdur o wersji beta itd. w świetle prawa oferowany towar uważany jest za pełnowartościowy. Tak samo możemy dochodzić swoich praw od rzeczy przecenionych w sklepach. Pozdrawiam BLUE BYTE

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Daj znac jak ci idzie odzyskiwanie kasy i co orzeknie UKOIK.
    Jestem tego ciekaw.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez guerrero Zobacz posta
    ja popieram wordana, ma racje, mi tez od ostatniego up-date gra nie chodzi, no jedyne 13 dolkadnie sekund, i pozniej wywala mnie, jak tu sie gra cieszyc, jak gram im dłuzej to coraz bardziej mi szkoda czasu na te gre, bo coraz bardziej te gre trace, wiec jaki jest sens gry??
    Mogę to samo powiedzieć co guerrero. Czyli: "ogólny błąd", lagi, zamykanie własnych wątków na forum przez "kogośtam", ciągłe próby logowania się...
    Up-date - czyli: psucie, rozwalanie. Up-date POWINIEN NAPRAWIAĆ PROBLEMY TECHNICZNE, A NIE ROZWALAĆ WOKOŁO GRĘ!!!

Ps. Właśnie to "kogośtam" nie jest nazwą gracza.
    Pps. Myślę, że ktoś wreszcie mnie poprze i powie to co ja.
    Ostatnio edytowane przez opona94 ; 18.11.2012 o 12:30

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Patr2k10 z tym zwrotem kasy i skargami to lepiej uważaj. W pierwszej kolejności będziesz musiał udowodnić że posiadasz legalne oprogramowanie. Potem każą przedstawić rachunki za zakupione kryształy a na końcu skąd miałeś na to pieniądze. Wyskakiwanie przed szereg nie jest wskazane jeśli nie jest się w 100% bez skazy. Generalnie jest mały zgrzyt ale nie jest to powód żeby się ciąć, bić czy wylewać kwasy na forach. Radzę ochłonąć i poczekać kilka dni na pewno to naprawią. W dniu 29.11 będzie start eventu świątecznego także wprowadzą znowu zmiany a jakie to można sprawdzić na testowym. Ludzie pamiętajcie to tylko rozrywka.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    to nie jest mały zgrzyt
    po prostu jacys *****e (dyletanci) zasiedli w zarzadzie.
    zrobili na testowym serwerze ograniczenie klejnotow/budynkow itp, do tego wyzerowali wszystkim lvle wiec nawet najwytrzymalsi maja jakies lvle 36 obecnie i nikomu sie nie chce testowac tych zadan. Logiczna konsekwenscja braku testerow sa bugi wprowadzane do gry bo na testowym wygladalo niby ok. Ciekaw czy jest na testowym chociaz 1 osoba ktora ma lvl powyzej 40 i kto w takim razie testowal te wszystkie zmiany
    Ostatnio edytowane przez i-l-i ; 18.11.2012 o 13:58

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Meckong Zobacz posta
    Patr2k10 z tym zwrotem kasy i skargami to lepiej uważaj. W pierwszej kolejności będziesz musiał udowodnić że posiadasz legalne oprogramowanie. Potem każą przedstawić rachunki za zakupione kryształy a na końcu skąd miałeś na to pieniądze.
    Dodam jeszcze, że kupując kryształy pewnie w jakis sposób je wykorzystałeś i przez jakis czas grałeś. Nigdzie nie jest powiedziane że kupując chocby "jeden" kryształ będziesz grał do śmierci

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja na testowym mam level 49 i gram równolegle na testowym i normalnym. Testowy serwer jest dla mnie naprawdę testowym, mogę robić alternatywne rozwiązania, np. dla przygód,mogę sprawdzić nowe budynki. Gra tam cały świat nie tylko Polacy także programiści muszą przedrzeć przez masę zgłoszonych bugów.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez SirJacko Zobacz posta
    Dodam jeszcze, że kupując kryształy pewnie w jakis sposób je wykorzystałeś i przez jakis czas grałeś. Nigdzie nie jest powiedziane że kupując chocby "jeden" kryształ będziesz grał do śmierci
    To nie do końca tak. Jeśli występujesz o zwrot części to wtedy masz racje. Kupując klejnoty ( z smsów czy przelewem) zawarłem umowę i nikt nie informował mnie że nie będę z nich mógł korzystać . To ta sama zasada jak byś kupił samochód a potem by się okazało że nie możesz z niego korzystać zimą albo w czasie deszczu. Tutaj też nie zostałem poinformowany iż nie będę mógł korzystać z zakupionych dóbr .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Patry2k10, jeżeli chodzi o analogię do kupna samochodu, to czy ktoś informuje Cię, że kupowany przez Ciebie samochód nie będzie sie nadawał do użytku po np. 20 latach? Oczywiscie że nie, ale przeciez masz tego swiadomosc. Tak samo jest i tutaj. Kupujesz kryształy i wiesz że nie bedziesz gral w tą grę do smierci. Inna jest tylko skala czasowa. A ze akurat okaze się, że nie masz mozliwosci gry po kilku tygodniach ... coż ... życie ;-)
    Zresztą jeżeli kupiłeś kryształki to masz konto z którego możesz je wykorzystac, a jak przypadkiem Towoje konto uleglo awarii, to support z radością zresetuje Ci to konto, przeleje Twoje kryształy na nowe i mozesz spokojnie grac.
    Abstrachuję oczywiście od tego czy jest to wkurzające czy nie, bo oczywiście że jest. Pokazuję Ci tylko to, że domaganie sie jakiegokolwiek zwrotu pieniędzy nie ma żdnych podstaw i jest trochę bez sensu.

Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów