Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 111

Wątek: początek konca gry Settlers

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Draxopix_jesli chcesz wychwalac i peany pisac to zaloz nawy watek! w tym watku gracz wyrazil swoje niezadowolenie i w tym watku niech sie wypowiadaja Ci ktorzy takie problemy maja,gdyz wowczas byc moze ktos odpowiedzialny to zauwazy i zacznie dzialac np.sprawdzi czy rzeczywiscie najwieksze problemy wystepuja u graczy,ktorzy maja bardzo,ale to bardzo rozbudowane wyspy(swoja droga takie jest rowniez moje odczucie).natomiast przez takie nic nie wnoszace do watku komentarze daja producentowi wolna reke,gdyz np.xaar oleje sprawe bo zauwazy,ze "tylko" paru graczy ma problem a 100 Draxopix'ow go nie ma Powtarzam:chcesz wychwalac to zaloz swoj watek i tam sie udzielaj!przy okazji pochwal sie uczciwie swoja rozbudowa wyspy bo w mojej gildii gracze majacy o 2/3 mniej budynkow ode mnie rowniez podobnie jak Ty nie skarza sie na jakies wieksze problemy co nie oznacza,ze taki problem nie istnieje,gdyz w zalozeniu tworcow gry kazdy moze i ma prawo rozbudowac swoje wyspy na maksa.Stad wiele negatywnych postow a tak na marginesie to nie Ty jestes od tego,zeby mowic komus czy ma grac czy nie itp.Kiedy zaczalem grac i ladowac kase w gre to poza bledami gry,wiekszych problemow nie bylo i bynajmniej nie moja wina jest,ze producent lub ktos odpowiedzialny nie dopilnowal/czy sie przeliczyl i wpuscil na starsze serwery zbyt wielu graczy przez co obecnie mamy taka sytuacje jaka mamy!To,ze przez cale 2 dni robocze od wprowadzenia updatu nikt sie niezainteresowal bledami i to juz nie malymi tez nie jest wina graczy_z gory Tobie odpowiem,ze podobnie jak z wypasionymi wyspami obecne problemy nie dotycza wszystkich graczy_nie kazdy ma wyskakujace co minute zadania,ktorych nie moze wykonac a ktore powoduja zwiechy i liczne relogi...Reasumujac: mam problem to o nim pisze lub dopisuje swoj post do watku w ktorym juz podobny problem jest poruszony_ponial?jesli cos mnie nie dotyczy to trzymam twarz i ciesze sie rozgrywka!Ps.sporo budynkow to jeszcze nie ogrom...Ty sie zalic nie bedziesz bo nie masz pewnie o co,ale sa gracze,ktorzy stracili/traca mnostwo czasu i energii nie wspomne o finansach,ktorzy jak Ty nie sa sklonni zwinac zabawki i isc do domu tylko walczac(piszac) o swoich problemach rowniez byc moze wywalcza lepsza jakosc gry dla Ciebie_pomysl o tym oraz o innych a nie tylko o sobie samolubie
    Ostatnio edytowane przez Blaszka1971 ; 17.11.2012 o 23:30

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    potwierdzam to co napisał Blaszka1971

Osadnik Awatar wordan
    Serwer
    Nowy Świat
    nie ma co sie przejmować trloami co uwielbiają bić piane gimbusiarnia juz tak ma
    jestem prawie na 100% pewien ze to wina flash'a
    tylko co z tego ...może to gracze maja naprawiać błędy ?
    właśnie przed chwila zawiesiła sie caluśka wiocha nic ale to nic nie moglem zrobić
    przykre doprawdy...przykre to

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    sluchajcie, to ze zatrudnili dekoratorow do gry za miast programistow, to ich juz problem, ale skoro oferuja gre to niech ona bedzie, a nie ze gra sie stacza na dno, a oni milcza, bo co ma tam jakis informatyk powiedziec jak oni wszyscy sa od kreowania jak najladniejszej gry a nie ma szpewca od programowania tej gry we wlasciwy sposob, zerknijcie na ich reklamy tej firmy, nawalili sporo nowych gier, tylko po to by zebrac szybko kase i co bedzie pozniej oleja, to proste. znam osobiscie dobrych programistow, ale jak im pokazuje co tu sie dzieje, to lepiej nie bede pisal, bo tworca tibi czy jak to sie pisze, jest mocartem przy waszych programistach z ubi-partaniny

daveandnokia
    Blaszka1971,
    a gdzie jest napisane w regulaminie, iż np. wypowiedzi Draxopix nie powinny znajdować się w tym dziale?? Hmmm?? Gracz ma prawo napisać swoją opinię i zrobił to, podobnie jak wordan, napisał i nikt mu tego nie zabroni, ja tym bardziej. Ja rozumiem graczy, jak to jest z tym zawieszaniem gry itp. wkurza człowieka, ale zacznijmy się tutaj na forum szanować i zachowywać jak ludzie. Bo temat ucieka już, a zaczyna się bluźnierstwo tutaj...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Nie no jasne róbmy burdel z każdego tematu :/.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez daveandnokia Zobacz posta
    Blaszka1971,
    a gdzie jest napisane w regulaminie, iż np. wypowiedzi Draxopix nie powinny znajdować się w tym dziale?? Hmmm?? Gracz ma prawo napisać swoją opinię i zrobił to, podobnie jak wordan, napisał i nikt mu tego nie zabroni, ja tym bardziej. Ja rozumiem graczy, jak to jest z tym zawieszaniem gry itp. wkurza człowieka, ale zacznijmy się tutaj na forum szanować i zachowywać jak ludzie. Bo temat ucieka już, a zaczyna się bluźnierstwo tutaj...
    nie ja zaczalem tu cokolwiek ustalac to po pierwsze a po drugie gdzie napisalem,ze nie wolno jemu napisac swojej opini w tym dziale?napisalem tylko o watku (czyt.temacie zalozonym przez kogo innego i w innym celu)a to roznica...niech sobie pisze co chce i gdzie chce nawet w tym dziale,ale niech zalozy swoj watek pt:"super gra" czy cos na podobe i tam sie nawychwala do woli_w sumie bym nawet niezareagowal w ten sposob,ale takie samolubne wpisy mnie draznia i tyle_pzdr
    Ostatnio edytowane przez Blaszka1971 ; 18.11.2012 o 01:25

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jeszcze taki przyklad:"kupujesz w nowo postawionej plombie fajne mieszkanie,bierzesz kredyt z banku na 20 lat,jest cieple lato jestes szczesliwy wraz z rodzina az przychodzi zima i okazuje sie,ze nie dziala ogrzewanie...co wowczas robisz?ano interweniujesz u developera i otrzymujesz odpowiedz,ze dziekuja za zgloszenie_po tygodniu,ze wiedza o problemie a po 2 tygodniach nic nie odpowiadaja...co robisz dalej?czy tak jak ja czy np.wordan czy tak jak "zadowoleni" czyli no trudno nowe mieszkanie ma prawo cos nie dzialac(BETA),najwyzej dzieci oddam do dziadkow a ja bede koczowal pod piecioma kocami(pomecze sie z logowaniem,lagami,zwiechami i relogami) itd?jesli nic nie poradza na problem to najwyzej sie wyprowadze i wezme drugi kredyt na inne mieszkanie(nikt nie kazal kupowac tego mieszkania tak samo jak grac i wydawac kase)...a na dokladke przyjdziesz do mnie sie pozalic to Ci odpowiem,ze u mnie wsio dziala,wiec sprawdz czy grzejniki masz odkrecone(czyli rady typu : wyczysc ciasteczka,zmien przegladarke,zmien system a najlepiej samego kompa) to nie gracze maja problem tylko BB_my chcemy grac a nie pisac i zrozumcie,ze to tylko zwykla gra przegladarkowa a nie jakas gra o wymaganiach przekraczajacych nasze kieszenie (w takie gry powinno sie grac nawet w telefonie co w innych grach czynilem a byly o wiele razy bardziej wypasione od tej)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Jedno muszę przyznać rację, ze support to banda nie wychowanych ludzi, którzy nie znają podstaw dobrego wychowania i ignorują gracza, a to już poważny zarzut.
    2dni temu 3 wiadomości do nich wysłałem w związku z błędami, do tej pory nikt nie raczył odpisać.Ja nie oczekuje, że po moim napisaniu od razu naprawią błąd, bo zdaje sobie sprawę, ze to beta, ale nie odpisywanie graczom pokazuje tylko jakiem maja do nas podejście.
    Dziecko w przedszkolu wie, że jak pytają to kultura wymaga odpowiedzieć!!!
    Ostatnio edytowane przez MordercaRas ; 18.11.2012 o 02:09 Powód: blędy ortograficzne

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez MordercaRas Zobacz posta
    Jedno muszę przyznać rację, ze support to banda nie wychowanych ludzi, którzy nie znają podstaw dobrego wychowania i ignorują gracza, a to już poważny zarzut.
    2dni temu 3 wiadomości do nich wysłałem w związku z błędami, do tej pory nikt nie raczył odpisać.Ja nie oczekuje, że po moim napisaniu od razu naprawią błąd, bo zdaje sobie sprawę, ze to beta, ale nie odpisywanie graczom pokazuje tylko jakiem maja do nas podejście.
    Dziecko w przedszkolu wie, że jak pytają to kultura wymaga odpowiedzieć!!!
    niestety,ale beta ich nie usprawiedliwia,gdyz dotyczy tylko wersji jezykowej a nie samej gry bledow w tlumaczeniu jest masa,ale jakos nikt z tego powodu szat nie rwie a powod jest prosty:zle przetlumaczone cos tam nie przeszkadza w grze...

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów