Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 111

Wątek: początek konca gry Settlers

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Syty głodnego nie zrozumie.
    Z jednej strony tekst wordana jest śmieszny bo faktycznie nic innego nie pozostało twórcom jak po jego odejściu popełnić harakiri.
    Z drugiej - tylko gracz z Nowego Świata go w pewien sposób zrozumie. Bo na pozostałych światach jest ułamek tych kłopotów i problemów które przeżywamy przy każdej zmianie, evencie, modernizacji.
    a ten tekst
    i nie pisz że cuda wianki robiłeś bo pewnie nie wszystko(...)
    mnie rozwalił.
    Na pewno nie wszystko, ale o te cudawianki za dużo. To ma działać bez nich.

Osadnik Awatar wordan
    Serwer
    Nowy Świat
    wasza krytyka jest na poziomie przedszkolaka
    tak jestem śmieszny bo jestem zirytowanym graczem ?
    cieszy was to ze komuś cały czas sie wiocha wiesza i nie może grac?
    normalnie bym to olał ale spędziłem trochę czasu na tej grze i właśnie jego mi szkoda
    może ten temat przeczyta ktoś kto chce zacząć i sie zarejestrować ...odradzam
    ktoś wypościł bubla ja o tym pisze ale wy albo nie widzicie tego albo boicie sie przyznać ze tak jest
    edit;
    właśnie poszperałem trochę w necie i krytyka tej gry jest miażdżąca...

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez wordan Zobacz posta
    wasza krytyka jest na poziomie przedszkolaka
    tak jestem śmieszny bo jestem zirytowanym graczem ?
    cieszy was to ze komuś cały czas sie wiocha wiesza i nie może grac?
    normalnie bym to olał ale spędziłem trochę czasu na tej grze i właśnie jego mi szkoda
    może ten temat przeczyta ktoś kto chce zacząć i sie zarejestrować ...odradzam
    ktoś wypościł bubla ja o tym pisze ale wy albo nie widzicie tego albo boicie sie przyznać ze tak jest
    edit;
    właśnie poszperałem trochę w necie i krytyka tej gry jest miażdżąca...
    Smieszny to raczej nie jestes
    Nie cieszy mnie ze ci sie wioska wiesza i nie mozesz grac
    A na narzekanie i pisanie tu zali czasu ci nie szkoda?
    Watpie czy ktos to przeczyta kto nie gra
    U mnie wszystko dziala normalnie(z DROBNYMI wyjatkami ktore jakos mi bardzo nie przeszkadzaja) ja ci racji nie przyznam choc sie niczego nie boje i okulista mowi ze wzrok mam dobry

Ps a co do poziomu przedszkolaka to sam sie tak zachowujesz .Jak nie umiesz ,nie mozesz sie bawic z nami to nam tej zabawy nie psuj swoimi postami
    Ostatnio edytowane przez Draxopix ; 17.11.2012 o 21:45

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Moze wina sprzetu mnie kiedys co piec minut wywalalo albo i czesciej kupilem nowego laptopa i jak reka odjac gra smiga i dwa dni jak zapomne wylaczyc i mnie nie wywala no to tyle

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Draxopix trudno bys przyznal racje jesli Ciebie takie problemy jak twierdzisz nie dotycza! i takie info do Ciebie jak i innych "madrych"_jesli chcecie kogos krytykowac to wpierw zapoznajcie sie z tematem ogolnie.gdybyscie to zrobili to wiedzielibyscie,ze problemy,ktore gracze zglaszaja beda w przyszlosci (nie tak odleglej) dotyczyly Waszych serwerow i Was samych!( a dlaczego to sie domyslcie skoro madroscia grzeszycie)_do dzis pamietam olbrzymie bledy i problemy na serwerze Nowa Ziemia,ktore nie wystepowaly na innych serwerach i pamietam rowniez co rownie bylo irytujace komentarze takich "dzieci" z 30lvl z innych serwerow...reasumujac jest to forum i temat zalozony przez gracza,ktorego dotycza problemy,wiec z racji tego,ze Was to nie dotyczy powinniscie pokasowac swoje posty!czy jego post byl napisany pod wplywem zlych emocji czy irytacji to inna sprawa,ale przynajmniej naswietla,iz takie problemy sa a jak sie czyta takiego Draxopixa i jemu podobnych to na mysl przychodzi tylko jedno: "... ja mam a Ty sie wypchaj..."

Serwer
    Czarci Gaj
    Mysle ze to forum a w tym i ten wątek pozawala wyrazac zdanie rowniez pozytywne o grze prawda panie Blaszka1971?Czy moze tylko negatywne opinie o grze tu mozna pisac?
    A to ze mi wszysto dziala wcale nie znaczy ze ma sie ktos wypchac.Problemy moze beda mnie dotyczyly moze nie beda ale napewno jak zaczna sie problemy nie bede tu sie zalil ze to koniec settlersow itp. tylko poprostu przestane grac .

Ps co znaczy "dzieci" w tym cudzysłowiu?No i ja nikogo nie krytykuje ja sie poprostu z nim nie zgadzam(poza moim PS w tym poscie wyzej)

Osadnik Awatar wordan
    Serwer
    Nowy Świat
    Draxopix po co bijesz piane? nie masz problemów to nie wypowiadaj sie
    ja strasznie sie ciesze ze gra ci się swobodnie
    naprawdę :0
    po zastanowieniu się nad problem dochodzę do wniosku iż problem leży w zaawansowaniu rozbudowy wiochy
    czym więcej budynków tym większy lag
    nie żebym sie chwalił ale jak na 44 level mam dość tłusto wiec może to jest problem
    co nie zmienia faktu ze jest to absurd...
    Ostatnio edytowane przez wordan ; 17.11.2012 o 22:30

Serwer
    Czarci Gaj
    Znaczy czemu mam sie nie wypowiadac? Bo to nie pasuje do twojego postrzegania tej gry?
    Spora czesc graczy ma na wyspach duzo budynkow a nie wszyscy z nich sie skarżą na lagi wiec moze wina leży w czyms innym(i nie pisze tu o serwerach BB bo zaraz znow ktos z tym wyskoczy)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ja popieram wordana, ma racje, mi tez od ostatniego up-date gra nie chodzi, no jedyne 13 dolkadnie sekund, i pozniej wywala mnie, jak tu sie gra cieszyc, jak gram im dłuzej to coraz bardziej mi szkoda czasu na te gre, bo coraz bardziej te gre trace, wiec jaki jest sens gry??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ujmę temat tak - zamiast programistów mają partaczy (sam robię w informatyce i dla mnie wprowadzenie takich aktualizacji jest równoznaczne ze zwolnieniem się z pracy - czyli zamknięciem działalnosci - co od wielu lat nie nastąpiło i nie nastąpi, bo do tego co robię podchodzę profesjonalnie); Jak widać Ubi Soft przyjmują pracowników z tzw. "łapanki"
    Ostatnio edytowane przez Lord_Cypis ; 17.11.2012 o 23:08

Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów